Astroloji

Merkür İkizler Burcunda | Haftalık Burç Yorumu (12 Haziran- 18 Haziran 2023)


Fatmagül / Haziran 12, 2023 / 410 Görüntüleme / 0 Yorum

Haftanın Astroloji Analizi (12 Haziran- 18 Haziran 2023)

Merkür İkizler Burcunda

Merkür 27 Haziran’a kadar kalacağı ve kendi yönettiği ikizler burcuna geçiyor. 

Bu geçiş süresi boyunca;

Pratik zekamızın ekmeğini daha çok yiyeceğiz.

Araçlar, taşıtlar, yollar, iletişim aletleri sık sık ana gündem maddelerimizde olacak.

Eğitim konuları ön planda olacak.

Yakın akrabalarla daha sık görüşüp iletişim kurabiliriz.

Seyahatlerimiz sıklaşacak.

Tabi ki ikizlerin olmazsa olmazı dedikodu ve magazin çok fazla olacak.

Öğrenme, araştırma isteğimiz ve iştahımız kabaracak.

Yeni eğitimlere başlama eğilimimiz olacak.

Merkür imzaları da simgelediği için nikah sayıları da oldukça artacaktır.

Hırsızlık olayları da çok sık yaşanabilir dikkatli olalım.

Haftalık Burç Yorumları (12 Haziran- 18 Haziran 2023)

Koç

Koç ve Yükselen Koçlar: Merkür’ün ikizler burcuna geçmesiyle iletişim kanallarınız, networkleriniz artıyor. Kardeşler, akrabalarla diyaloğunuz daha çok olabilir. Bol seyahatli, araç kullanmalı yolculuklarla geçen bir süreç olabilir sizin için. İletişim yönünüz daha kuvvetli olacağı için bunu çevre edinerek değerlendirebilirsiniz.

Boğa

Boğa ve Yükselen Boğalar: Merkür’ün ikizler burcuna geçmesiyle beraber aklınız fikriniz maddiyat ve parada olabilir. Yatırım anlaşmaları, araç alım satımları ile ilgilenebilirsiniz. Eğitim için harcamalar yapabilirsiniz. 

İkizler

İkizler ve Yükselen İkizler: Merkür’ün sizin burcunuza geçmesiyle beraber daha çok sosyalleştiğiniz, insanların sizden bilgi aldığı, meraklı tarafınızın ön plana çıktığı bir dönemde olacaksınız. Düşünce ve fikirlerinizle daha çok ön planda olabilirsiniz. 

Yengeç

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Merkür’ün ikizler burcuna geçmesiyle beraber zihniniz susmayacak. Sürekli birşeyler düşünüp, fikirler üretebilirsiniz. İlham, sezgileriniz çok kuvvetli olacak. Yazı yazarak, günlük tutarak, en önemlisi de rüyalarınızı not ederek iç dünyanızı kağıda dökebilirsiniz.

Aslan

Aslan ve Yükselen Aslan: Merkür’ün ikizler burcuna geçmesiyle sosyal çevreniz hareketleniyor. Arkadaşlarınızla organizasyon, seyahat planı yapabilirsiniz. Toplulukla beraber yapacağınız çalışmalara, projelere, planlara dahil olabilirsiniz. Hedef ve planlarınızı gerçekleştirmek için araştırmalar yapabilirsiniz.

Başak ve Yükselen Başak: Merkür’ün ikizler burcuna geçmesiyle beraber kariyer hayatınızla ilgili yazılı ve sözlü gelişmeler yaşayabilirsiniz. İş görüşmeleri, ticari anlaşmalar, sözleşmeler, mülakatlar gündem maddeleriniz olabilir. 

Terazi

Terazi ve Yükselen Terazi: Merkür’ün ikizler burcuna geçmesiyle yurtdışı seyahat kapıları önünüze açılabilir. Yurtdışıyla ilgili evraksal olaylarla ilgilenebilirsiniz. Hukuksal bir süreci olanlar bu konuda gelişme yaşayabilir. Sosyal medya ile ilgilenenler bu dönemde daha aktif olabilirler.

Akrep

Akrep ve Yükselen Akrep: Merkür’ün ikizler burcuna geçmesiyle beraber miras, nafaka, prim kazancı gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Eş kazancıyla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Banka kredisi çekmek için süreç başlatabilirsiniz. 

Yay

Yay ve Yükselen Yay: Merkür’ün ikizler burcuna geçmesiyle ilişki evinizde hareketlenme oluyor. İkili ilişkileriniz ve ortaklıklarınızda iletişimin daha önemli olduğu bir süreçte olacaksınız. İlişkili olmayanlar için yeni ilişki başlama potansiyeli de çalışıyor olacak. 

Oğlak

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Merkür’ün ikizler burcuna geçmesiyle çalışma hayatınız ve günlük rutinleriniz hareketlenecek. Aynı anda birçok şeyi yaptığını bir dönem olabilir sizler için. Evcil hayvanlarınız varsa onlarla ilgilenebilirsiniz.

Kova ve Yükselen Kova: Merkür’ün ikizler burcuna geçmesiyle beraber flörtöz bir havada olacaksınız. Birden fazla kişiyle flört etmeye başlayabilirsiniz. Yeni bir hobi konusu ilginizi çekebilir. Çocuklarınızın eğitimleriyle ilgilenebilirsiniz. 

Balık

Balık ve Yükselen Balık: Merkür’ün ikizler burcuna geçmesiyle evinize elektronik alet alabilirsiniz. Aile fertleriyle sık sık iletişim halinde kalmak durumunda olabilirsiniz. Evinizin iç dekorasyonuyla ilgili planlar yapabilirsiniz.

Bir Cevap Yazın

*E-Posta adresiniz gösterilmez.

Oturum Aç

Şifremi Unuttum

İçeriği Şikayet Et