Astroloji

Merkür Terazi Burcunda | Haftalık Burç Yorumları (2 Ekim - 8 Ekim 2023)


Fatmagül / Ekim 02, 2023 / 484 Görüntüleme / 0 Yorum

Haftanın Astroloji Analizi (2 Ekim - 8 Ekim 2023) 

2 Ekim - Pazartesi 

Haftaya Ay boğa burcunda giriş yapıyoruz. Biraz inatçılık sergileyebilir ya da böyle yapan insanlarla karşılaşabiliriz. Sabah çok fazla iştahımız açık bir şekilde uyanmış olabiliriz. 

Merkür Neptün karşıtlığı bugün kesinleşiyor. Dalgınlık, unutkanlık, dikkat dağınıklığı, odaklanmada zorlanma gibi sorunlar yaşayabiliriz. Zihnimizi biraz tatile çıkarmamız gerekiyor. Çok fazla kafa yorduğumuz şeyler ne ise biraz rafa kaldırıp iç dünyamızla da ilgilenmeliyiz. Bu açı aynı zamanda dolandırılma açısıdır. Aman dikkat!

Neptün ile karesinden kurtulan Venüs düğümlerle açı içine giriyor. Sarsıntıya uğrayan ilişkilerde karar verme zamanı; tamam mı devam mı? Karar ne olursa olsun sizin için olumsuz gibi görünse de olumlu olacaktır. Venüs’ün Güney düğümünün yöneticisi olduğunu unutmayalım. Devam edebilmek için bazı yüklerden kurtulmamız gerekiyor. Bu bilinçte olursak herşey daha kolay olacaktır.

3 Ekim - Salı

Ay sabah saatlerinde ikizler burcuna geçerek Merkür yönetimine giriyor. İletişim, haberleşme bizler için daha çok önem kazanacak önümüzdeki birkaç gün. Öğle saatlerine kadar çeşitlik engellerle karşılaşabiliriz. Merkür Neptün karşıtlığı devam ederken, Merkür Plütodan destek alıyor. Alacağımız kararlar sağlam temellere oturuyor olacak. Zihnimizi son gücüne kadar kullanacağımız işlerimiz için de destekleyici bir açı. 

4 Ekim - Çarşamba

Ay ikizler burcunda ilerlemeye devam ediyor. Dedikodu, bilgi alışverişi bizim için duygusal bir ihtiyaç adeta:) Mars’ın güney düğüm ile kavuşum açısı bugün kesinleşiyor. Geçmişte yapmadığımız eylemler, atmadığımız adımlar bizlere tekrar hatırlatacak. Neyden kaçtıysak tekrar karşımıza çıkacak. Mars’ın kuzey düğüm yöneticisi olduğunu da unutmayalım. 

5 Ekim - Perşembe

Ay günün büyük bir kısmını ikizler burcunda geçirdikten sonra yengeç burcuna geçiş yapıyor. Sabah biraz zor uyanabiliriz. Akşam saatleri anlayamadığımız konuları bir bilene sorma vakti.

Mars Terazi burcunda geçiyor. Söylemlerimiz daha uyumlu, nazik olacak. Adaletli bir düşünce tarzını benimsiyoruz. Özellikle tarihin tozlu raflarında kalmış çözülmeyi bekleyen hukuksal konular tekrar gündeme gelebilir. Bireysel hayatımızda da adalet beklediğimiz her türlü olay önümüze gelebilir. Kararsızlık diğer ismimiz olabilir bu dönemde. Her alanda kendimizi iki şey arasında karar vermeye çalışırken bulabiliriz. 

6 Ekim - Cuma 

Ay tüm gün yengeç burcunda kalacak. İlişkiler açısında biraz sıkıntılı bir gün olabilir. İçimizde huzursuzluk hissedip partnerimizi daraltabiliriz. Bazı hisler bize malum olabilir tabi ki. Göremediğimiz şeylere his yoluyla ulaşmış olabiliriz. Duygularınızı ve hislerinizi iyi gözlemleyin.

7 Ekim - Cumartesi

Ay bugün de yengeç burcunda yolculuğuna devam ediyor. Sabah saatleri duygusal bir patlama yaşayabiliriz. Öfkemizi yanlış şeylere yöneltmediğimizden emin olalım. Öğleden sonra alışkanlıklarımızı değiştirmek için adım atma çalışmaları yapabiliriz. 

8 Ekim - Pazar

Ay aslan burcuna geçiyor. Gün boyunca çok bir açısı olmayacak. Günü kendimize, saç bakımlarımıza ayırabiliriz. Kendimizi iyi hissedeceğimiz her türlü aktivite bugün serbest. Sahne sanatları izleyebilir, karaoke gibi kendimizin sahnede olacağı etkinlikler yapabiliriz. 

Haftalık Burç Yorumları (2 Ekim - 8 Ekim 2023)

Koç

Koç ve Yükselen Koçlar: Merkür’ün Terazi burcuna geçmesi iletişimi ilişki evinize yöneltiyor. İlişkisi olanlar ilişkilerinde daha çok uzlaşmacı bir yol izleyebilirler. İlişkisi olmayanlar bir ilişki içinde olma düşüncesine girebilirler. 

Boğa

Boğa ve Yükselen Boğalar: Merkür’ün Terazi burcuna geçmesiyle iş anlaşmaları, iş görüşmeleri yapabilirsiniz. Günlük rutinleriniz, günlük hayatınızla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. 

İkizler

İkizler ve Yükselen İkizler: Merkür’ün Terazi burcuna geçmesiyle aşk hayatınızdaki iletişim trafiği yoğunlaşıyor. Birden fazla kişi arasında kalabilir, karar vermekte zorlanabilirsiniz. 

Yengeç

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Merkür’ün Terazi burcuna geçmesiyle aile ve ek konuları gündeme gelebilir. Konut alma kararı verebilirsiniz, ailenizle bu durumla ilgili istişare edebilirsiniz. Aile meselelerinde arada kalan ya da dengeyi kuran kişi siz olabilirsiniz.

Aslan

Aslan ve Yükselen Aslan: Merkür’ün Terazi burcuna geçmesiyle seyahatler, anlaşmalar, kardeşler alanınızda hareketlenmeler olabilir. Kardeşlerinizle, yakın çevrenizle yolculuk planları kurabilirsiniz. Eğitim, danışmalık almak gibi düşünceleriniz de olabilir. 

Başak ve Yükselen Başak: Merkür’ün Terazi burcuna geçmesiyle düşünceleriniz para konularına kayıyor. Birden fazla yatırım çeşidi düşüncesine girebilirsiniz. Kişisel bakımlarınız için para harcayabilirsiniz. 

Terazi

Terazi ve Yükselen Terazi: Merkür’ün sizin burcunuza geçmesiyle hayatınızdaki adalet ve denge arayışı biraz daha artıyor. İş, kariyer, ev gibi hayatınızın her alanında haksızlığa uğruyormuşsunuz gibi hissedebilirsiniz. 

Akrep

Akrep ve Yükselen Akrep: Merkür’ün Terazi burcuna geçmesiyle zihniniz ve bilinçaltınız beraber çalışıyor. Düşündüklerinizi-ufak ya da büyük fark etmeksizin- hayatınıza çekeceğiniz bir dönem olacak. Psikolojik danışmanlık almak için de ideal bir zaman.

Yay

Yay ve Yükselen Yay: Merkür’ün Terazi burcuna geçmesiyle beraber sosyalleşeceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Sosyal çalışmalar, organizasyonlar, arkadaş çevresiyle yapacağınız seyahatler gündem konularınız arasında. Sosyal medya aşkları da gündeminize girebilir.

Oğlak

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Merkür’ün Terazi burcuna geçmesiyle kariyer hayatınızda yeni anlaşmalara ve sözleşmelere imza atabilirsiniz. İş değişikliği, iş başvuruları, terfi konuşmaları gibi gündemleriniz olabilir.

Kova ve Yükselen Kova: Merkür’ün Terazi burcuna geçmesiyle yurtdışı konuları gündemde. Yurtdışı seyahatleri yapabilir, pasaport vize gibi işlemlerinizle ilgilenebilirsiniz. Hukuksal konularınızla ilgili gelişmeler olabilir. 

Balık

Balık ve Yükselen Balık: Merkür’ün Terazi burcuna geçmesiyle finansal konular daha çok ön plana çıkacak. Terazi antiscia burcunuz olduğu için sizi yoran konular olmayacaktır. Yatırımlarınızı çeşitlendireceğiniz fırsatlar yakalayabilirsiniz. 

Bir Cevap Yazın

*E-Posta adresiniz gösterilmez.

Oturum Aç

Şifremi Unuttum

İçeriği Şikayet Et