Astroloji

Oğlak Burcunda Dolunay | Haftalık Burç Yorumları (15 Temmuz - 21 Temmuz 2024)


Fatmagül / Temmuz 16, 2024 / 363 Görüntüleme / 0 Yorum

Herkese merhabalar, 

Burç analizlerine başlamadan önce güzel bir hafta diliyorum. Bakalım bu hafta bizleri neler bekliyor? :) 

Haftanın Astroloji Analizi (15 Temmuz - 21 Temmuz 2024) 

Oğlak Burcunda Dolunay 

15 Temmuz - Pazartesi 

Haftaya Ay akrep burcunda başladık. Para konularında derin hesaplar yapabiliriz. Gizlemek istediğimiz, kontrol etmek istediğimiz duygularımız olabilir. İrade gerektiren, istikrar isteyen işlerle meşgul olabiliriz.

Algollü Uranüs Mars kavuşumu bugün kesinleşti. Etkilerini zaten görmeye başladık. Skandallar, saldırı haberleri, sarsıntılar olmaya devam edebilir. Haritalarınızda boğa burcunun 26 derecesinde gezegeniniz varsa o gezegen ve yerleştiği ev konularıyla ilgili sarsıcı olaylar yaşayabilirsiniz.

16 Temmuz - Salı

Ay akrep burcunda ilerlemeye devam ediyor. Sabah saatlerinde laf sokmalı tartışmalar yaşayabilirsiniz. Zihninizi ve dilinizi durdurmakta zorlanabilirsiniz. Bastırdığınız, kontrol ettiğiniz bütün duygularınız bir bakmışsınız kontrolsüzce ağzınızdan çıkıyor. Akşam saatlerinde Ay Güneş ile olumlu açı yapıp Uranüs Mars kavuşumunu tetikleyecek. Liderlerle ilgili tekrar sansasyonel haberler alabiliriz. Bireysel bazda da sarsılacağımız olaylar, gelişmeler yaşanabilir.

17 Temmuz - Çarşamba

Ay sabahın ilk saatlerinde yay burcuna geçiyor. İyimserlik, pembe gözlükle bakmak üstümüze sirayet eden enerjilerden olacak. Geleceğe yönelik umut verici haberler alabiliriz. İlişkilerle ilgili güzel, sevindirici gelişmeler yaşanabilir.

18 Temmuz - Perşembe

Ay yay burcunda ilerlemeye devam ediyor. Gece uçsuz bucaksız, hiç sonu gelmeyecek gibi hissettiren rüyalar görebiliriz. Öğleden sonra seyahat olanları olanlar birtakım engellerle karşılaşabilirler. Eğitime başlamak, yeni yerler keşfetmek için bugünü değerlendirebilirsiniz. 

19 Temmuz - Cuma

Ay 11:13’e kadar yay burcunda ilerleyecek. Sabah saatlerinde dalgınlıklar olabilir, yolda olanların dikkatli olmalarında fayda var. 11:13 itibariyle Ay oğlak burcuna geçmesiyle ciddiyet hayatımızda ön plana çıkıyor. Resmi işlerimiz, dişçi randevularımız, cilt bakımımız bugüne sıkışabilir.

20 Temmuz - Cumartesi

Ay oğlak burcunda ilerlemeye devam ediyor. Vakti tasarruflu kullanarak ve iyi planlama yaparak birçok iş halledebiliriz. Düzen, organizasyon bizim ihtiyacımız olan şeyler arasında olacak. Dolunaya doğru giderken önceliklerimizi planlayabiliriz. 

Mars ikizler burcuna geçiyor. Eğitim, ticaret, iletişim, medya konularında hız kazanacağız. Hızlı tükenen, çabuk değişen gündemlerimiz olacak. Seyahatlerde ve trafik kazalarında artışlar olabilir. Hızlı olayım derken çok yüzeysel kalabiliriz. Anlayıp dinlemeden hareket edip yanlış bilgi alabilir ve yayabiliriz. Aslı astarı olmayan birçok bilgi etrafta dolaşacağından her duyduğunuza güvenip inanmayın.

21 Temmuz - Pazar

Oğlak burcunun 29 derecesinde bir dolunayımız var. 

Tamamen bitiş ve sonlanmaları anlatan bir dolunay olacak.

Özellikle ikili ilişkiler ve diplomatik ilişkilerde bir dönem sona eriyor.

Gelenekselliğin sonlanması ve yeniliklere açık olmamız gerekiyor.

Bazı vadesi geçmiş düzenlerin değişeceğinin habercisi.

Yeni bir sisteme geçileceğinin göstergesi.

Sağlık açısından diş çekimleri, cilt yanıkları, kemik kırılmalarıyla karşılaşabiliriz.

Haritalarında oğlak burcunun +/-5 29 derece oğlak burcunda gezegen yerleşimleri olanlar en çok etkiyi alacak.

Haftalık Burç Yorumları (15 Temmuz - 21 Temmuz 2024)

Koç

Koç ve Yükselen Koçlar: Oğlak burcundaki dolunay kariyer alanınızda gerçekleşiyor. İş arayanlar için evden çalışabilecekleri iş fırsatları oluşabilir. Ofis ortamınıza yeni kurallar, yeni otorite figürleri gelebilir. Kariyer hayatı içinde olmayanlar kendilerini ön plana çıkartacak ve öncülüğünü yapacak gelişmeler yaşayabilirler.

Boğa

Boğa ve Yükselen Boğalar: Oğlak burcundaki dolunay yurtdışı, uzak seyahatler, eğitimler, mahkemeler alanınızda gerçekleşecek. Boşanma davası açmak isteyenler bu dolunayda işlemleri başlatabilir. İş ya da eğitim yoluyla yurtdışına göç edenleriniz olabilir.

İkizler

İkizler ve Yükselen İkizler: Oğlak burcundaki dolunay finansal alanlarınız ve krizler evinizde olacak. Aile içinde yaşanacak krizleri sizin yönetmeniz gerekebilir. Yastık altı yatırımlar yapabilirsiniz. Vergi, banka kredisi gibi ödemeleriniz olabilir.

Yengeç

Yengeç ve Yükselen Yengeçler: Oğlak burcundaki dolunay ilişkiler ve ortaklıklar alanınızda gerçekleşiyor. Hayatınıza yeni insanlar gelebilir, yeni ilişkiler başlatabilirsiniz. İş ortaklıklarıyla alakalı görüşmeler yapabilirsiniz.

Aslan

Aslan ve Yükselen Aslanlar: Oğlak burcundaki dolunay    ile beraber günlük rutinlerinizde yenilikler yapabilirsiniz. Yer değişikliği, ortam yeniliği olabilir. Kilo vermek, disiplin gerektiren konularınızla ilgilenmek için uygun bir zaman.

Başak ve Yükselen Başaklar: Oğlak burcundaki dolunay aşk, çocuk ve yeteneklerinizin evinde gerçekleşiyor. Duygusallıktan ziyade mantığınızla hareket edeceğiniz ilişkiler yaşayabilirsiniz. Çocuk sahibi olmak isteyenler için uygun bir zaman.

Terazi

Terazi ve Yükselen Teraziler: Oğlak burcundaki dolunay ev, aile, kökler alanınızda gerçekleşiyor. Evinizle ilgili değişiklikler yapabilirsiniz. Taşınmayı düşünenler istedikleri gibi bir ev bulabilirler. Psikolojik olarak aile köklerinizle olan bağ çalışmaları yapabilirsiniz. 

Akrep

Akrep ve Yükselen Akrepler: Oğlak burcundaki dolunayda ticaret, eğitim gibi konularla ilgili başlangıçlar yapabilirsiniz. Kardeşlerinizden, yakın çevrenizden destek göreceğiniz, onların fikirlerine ihtiyaç duyabileceğiniz bir yeniay olacak. 

Yay

Yay ve Yükselen Yaylar: Oğlak burcundaki dolunay para, özdeğer, bedeninizi anlatan alanınızda gerçekleşecek. Parayla ilgili kısıtlanma, azalma yaşayabilirsiniz. Cilt, dişler, kemiklerle ilgili sağlık konuları yaşayabilirsiniz.

Oğlak

Oğlak ve Yükselen Oğlaklar: Sizin burcunuzdaki dolunayda hayatınızın önemli alanlarında değişiklik yapmak için gerekli motivasyonu sağlayacaksınız. Diyete başlamak, beslenme düzeninizi değiştirmek, fiziksel görüntünüzde farklılık yapmak gibi atılımlar yapabilirsiniz.

Kova ve Yükselen Kovalar: Oğlak burcundaki dolunay bilinçaltınız, hastaneler, barınaklar gibi konuları anlatan alanınızda olacak. Bağış yaparak, yardım kuruluşlarına katılarak, ruhsal çalışmalar yaparak dolunay enerjisini kullanabilirsiniz.

Balık

Balık ve Yükselen Balıklar: Oğlak burcundaki dolunaysosyal çevreniz ve arkadaşlıklarınızla ilgili etkiler verecek. Arkadaşlarınızla özel davetlere katılabilirsiniz. Toplu verilen resmi davetlere arkadaşlarınızla gidebilirsiniz.

Bir Cevap Yazın

*E-Posta adresiniz gösterilmez.

Oturum Aç

Şifremi Unuttum

İçeriği Şikayet Et