Astroloji

Oğlak Burcunda Yeniay | Haftalık Burç Yorumları (8 Ocak - 14 Ocak 2024)


Fatmagül / Ocak 05, 2024 / 288 Görüntüleme / 0 Yorum

Herkese iyi haftalar! Bu hafta son derece güzel etkiler barındıran bir yeniayımız var. Gelin hep beraber hafta genelinde bizleri neler bekliyor bakalım. 

Haftanın Astroloji Analizi (8 Ocak - 14 Ocak 2024) 

Oğlak Burcunda Yeniay 

8 Ocak - Pazartesi

Haftaya Ay yay burcunda başlıyoruz. Yay burcunun iyimser, neşeli, keyifli enerjisi bize geçer umarım. Sabah saatleri uyanmak, işe gitmek, günlük sorumluluklarla yüzleşmek zor gelebilir fakat keyfimizi hiçbir şey kaçıramaz. 

9 Ocak - Salı

Ay tüm gün yay burcunda ve balzamik fazda olacak. Yorgun ve sıkılmış hissedebiliriz. Akşam saatlerinde Merkür ile kavuşuyor. Kitap okumak, kaliteli bilgi edinmek, öğrenmek gibi aktivitelerinizden bu saatlerde daha çok verim elde edebilirsiniz. 

Merkür Neptün sert açısı bugün kesinleşiyor ve bütün hafta etkisi altında olacağız. Dikkat dağınıklığı, unutkanlık çok fazla olabilir. Kendimizi sürekli eşyalarımızı kaybederken, bir yerlerde unuturken bulabiliriz. Trafikte her zamankinden daha dikkatli olmalıyız. Çocuk esirgeme kurumlarına bağışlar yaparak bu etkiyi kullanabiliriz. 

10 Ocak - Çarşamba

Ay sabahın ilk saatlerinde oğlak burcuna geçiyor. Çalışma motivasyonumuz bugün çok yüksek. Kısa zamanda çok iş çıkartabilir ve başarabiliriz. Dikkat ve konsantrasyon gerektiren işlerimizi bugün yapabiliriz.

Güneş Uranüs olumlu açısı bugün kesinleşiyor. Radikal değişimler için hevesli olabiliriz. İş değiştirme, ev değiştirme gibi düzen değiştirici ani ve keskin kararlar alabiliriz. Düşünmeden hareket etme enerjisi de olacak. Kararlarımızın akıllıca olduğundan emin olalım. Etkisi bütün hafta boyunca sürecek. 

11 Ocak - Perşembe

Oğlak burcunun 20 derecesinde son derece olumlu etkiler barındıran bir yeniayımız var bugün. 

İlişkiler üzerine aldığımız kararları yeniayda uygulamaya geçirebiliriz.

Birikime başlamak için, yeni bir işe başlamak, iş yeri açmak için yeniay destekleyici enerjiler barındırıyor. 

Yeniay Uranüs’ten olumlu açı alıyor. Beklemediğimiz yerlerden somut, maddi şanslar ve destekler alabiliriz. 

Satürn, Jüpiter ve Mars arasındaki güzel açı özellikle iş hayatında başlattığımız ve geliştirmek istediğimiz her türlü konuyu hayata geçirmek için gerekli cesaret ve vaadi bizlere veriyor. 

Yeniay ay düğümlerinin tam ortasına yerleşiyor. Alacağınız tüm kararlar, atacağınız tüm adımlar geleceğiniz için sağlam ve kalıcı olacak. 

Yeniaydan en çok öncü burçların -oğlak, yengeç, koç, terazi- (+/-5) 20 derecesinde gezen yerleşimleri olanlar etkilenecekler.

12 Ocak - Cuma

Ay sabahın erken saatlerinde kova burcuna geçiyor. İçinizden gelen çılgınlıkları yapabilirsiniz. Öğleden sonra internet alışverişlerinizde sınırı biraz aşabilirsiniz. Gerekli gereksiz birçok şeye para harcayabilirsiniz. 

Mars Jüpiter açısı bugün kesinleşiyor. Ufkunuzu geliştirecek, geleceğe umutla bakmanızı sağlayacak, motivasyonunuzu artıracak somut gelişmeler yaşayabiliriz. 

13 Ocak - Cumartesi

Ay tüm gün kova burcunda olacak. Öğleden sonra sürpriz gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Hafta sonu için orijinal, denenmemiş aktiviteler yapabilir, kendinize sürprizler yapabilirsiniz. Elektronik alet alışverişi yapabilirsiniz. 

14 Ocak - Pazar

Ay sabahın erken saatlerinde balık burcuna geçiyor. Güne biraz melankolik ve duygusal başlayabiliriz. Öğleden sonra dini yerleri ziyaret, ruhsal aktiviteler yapılabilir. Huzurevi ziyaretleri, yardım bağışları yapabiliriz. 

Haftalık Burç Yorumları (8 Ocak - 14 Ocak 2024)

Koç

Koç ve Yükselen Koçlar: Oğlak burcundaki yeniay iş konularıyla ilgili güzel gelişmeler getirebilir. Yeni bir düzene geçmek için başlangıçlar yapabilirsiniz. İş görüşmeleri, proje başlangıçları için destekleyici bir yeniay enerjisi olacak.

Boğa

Boğa ve Yükselen Boğalar: Oğlak burcundaki yeniay yurtdışı, akademik eğitim, mahkemeler gibi konularda yeni başlangıçlar getiriyor. Pasaport, vize başvurularınızı yapabilirsiniz. Akademik eğitimleriniz için yenilikler yapabilirsiniz.

İkizler

İkizler ve Yükselen İkizler: Oğlak burcundaki yeniayda finansal konularda yeni atılımlar yapabilirsiniz. Maddi anlamda başkalarından destek alabilirsiniz. Kredi borcu gibi sizi zorlayan borçlarınızı yeniden yapılandırabilirsiniz.

Yengeç

Yengeç ve Yükselen Yengeçler: Oğlak burcundaki yeniay ilişkiler alanınızda gerçekleşecek. Yeni ve sağlam bir ilişkiye adım atabilirsiniz. Mevcut ilişkinizi resmileştirme kararı alabilir ve bu anlamda adımlar atabilirsiniz. Evlilik teklifleri gelebilir.

Aslan

Aslan ve Yükselen Aslanlar: Oğlak burcundaki yeniay iş, sağlık ve günlük rutinlerinizi anlatan alanınızda olacak. Kendinize yeni bir cilt bakım rutini oluşturabilirsiniz. Sağlık kontrollerinizi, diş bakımınızı yaptırabilirsiniz.

Başak ve Yükselen Başaklar: Oğlak burcundaki yeniay size yeni bir aşk getirebilir. Ciddi, uzun vadeli bir ilişkiye dönen bir birlikteliğe başlayabilirsiniz. Çocuğu olanlar için yeni sorumluluklar gerektirecek gelişmeler olabilir. Kendinize bir hobi edinmek için arayışa başlayabilirsiniz.

Terazi

Terazi ve Yükselen Teraziler: Oğlak burcundaki yeniay aile, ev alanınızda gerçekleşecek. Evinizde değişiklik, tadilat yaptırabilirsiniz. Uzun süre kullanacağınız yeni bir eşya alabilirsiniz. Taşınma kararı alabilir ve bunun için adımlar atabilirsiniz.

Akrep

Akrep ve Yükselen Akrepler: Oğlak burcundaki yeniay eğitim, kardeşler ve yakın çevrenizi ilgilendiren konularda etkiler veriyor. Kardeşlerinizle bir iş yapma, ticaret yapma planları yapabilirsiniz. Kariyer hayatınız için sizi geliştirecek eğitimlere başlayabilirsiniz.

Yay

Yay ve Yükselen Yaylar: Oğlak burcundaki yeniay para alanınızda gerçekleşiyor. Yeni bir kazanç kapısı açılabilir. İş hayatında olmayanlar çalışma kararı alarak ekonomik durumlarını güçlendirebilir. Cildiniz için işlemler yaptırabilirsiniz.

Oğlak

Oğlak ve Yükselen Oğlaklar: Sizin burcunda gerçekleşen yeniayda motivasyonunuz artıyor. Hayatınızda sizi güçlendirecek önemli kararlar alabilirsiniz. Özellikle ilişki ve kariyer hayatınızla ilgili yeni adımlar atarak hayatınızı şekillendirebilirsiniz.  

Kova ve Yükselen Kovalar: Oğlak burcundaki yeniayda ruhsal konularla ilgili yeni çözümler, yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Ruh halinizde kalıcı sonuçlar alacağınız çalışmalara başlayabilirsiniz. Hastaneler, yardım kuruluşları gibi yerlere bağışta bulunabilirsiniz.  

Balık

Balık ve Yükselen Balıklar: Oğlak burcundaki yeniay sosyal çevrenizde kemikleşecek, devamlılık sağlayacak değişimlerle geliyor. Elit çevrelere katılabilir, iş yemekleri için davetler alabilirsiniz. İş arkadaşlarınızla organizasyonlar yapabilirsiniz.

Bir Cevap Yazın

*E-Posta adresiniz gösterilmez.

Oturum Aç

Şifremi Unuttum

İçeriği Şikayet Et