Astroloji

Plüto Kova Geçişi | Haftalık Burç Yorumları (15 Ocak - 21 Ocak 2024)


Fatmagül / Ocak 15, 2024 / 271 Görüntüleme / 0 Yorum

Haftanın Astroloji Analizi (15 Ocak - 21 Ocak 2024) 

Plüto Kova Geçişi 

15 Ocak - Pazartesi 

Ay tüm gün balık burcunda olacak. Biraz hassas, duygusal olabiliriz.  Öğleden sonra depresyon alışverişleri yapabiliriz. İlişkilerde duygusal manipülasyon yoluna düşebiliriz. Duygusal boşluğumuzu partnerimizden çıkartmaya çalışabiliriz. Gece geç saatte yatanlar uykudan önce meditasyon, enerji çalışması gibi çalışmalar yapabilir. 

Venüs düğümlerle olumlu açı yapıyor. Yatırım yapmak, ticari girişimlerde bulunmak için destekleyici etkiler alıyor olacaksınız. İlişkiler için gayet keyifli ve hareketli bir hafta olacak. 

16 Ocak - Salı

Ay sabahın erken saatlerinde koç burcuna geçiyor. Öğleden sonra çok düşünmeden hareket etme, düşünmeden konuşma eğiliminde olabiliriz. Özellikle trafikte çok aceleci davranmamamız gerekiyor. Biraz sinirli ve tepkili davranışlarımız olabilir. Gece baş ağrısıyla uykuya gidebiliriz. 

17 Ocak - Çarşamba

Ay tüm gün koç burcunda olacak. Sabah saatlerinde sakarlıklarımız olabilir. Özellikle başımıza belalar almamaya dikkat edelim. Spora başlamak, beklettiğiniz bir iş için aksiyon almak istiyorsanız öğleden sonraki saatleri değerlendirebilirsiniz. 

18 Ocak - Perşembe

Ay koç burcundaki yolculuğunu sonlandırarak boğa burcuna geçiyor. Hızımızı keserek yavaşlama vakti. Rahatlığın, dinginliğin keyfine varabileceğimiz bir gün. Kendimize tatlı ısmarlayıp pahalı hediyeler alabiliriz ve kendimizi şımartabiliriz. 

19 Ocak - Cuma

Ay tüm gün boğa burcunda. Yöneticisi Venüs Neptün ile sert açı içinde. İlişkilerde “hayaller hayatlar” durumunu görebiliriz. Hayal kırıklıkları, yanılmalar olabilir. Aynı zamanda gözümüzdeki perde de kalkarak gerçeklerle yüzleşmek durumunda kalabiliriz. Parasal olarak fazla harcamaya meyilli olacağız. Ederi daha az olan şeylere yüksek meblağlar ödeyebiliriz. 

Merkür Jüpiter olumlu açısı bugün kesinleşiyor. Moral verici, neşelendirici haberler alabiliriz. Ufkumuzu genişletecek, bizi kültürlendirecek şeyler öğrenebiliriz. Manifestinglerimizi yapabiliriz. 

20 Ocak - Cumartesi

Ay günün büyük bir bölümünde boğa burcunda kalacak. Sanatsal faaliyetlere katılmak için harika bir gün. Akşam saatlerinde Ay ikizler burcuna geçiyor. Akşam buluşmalarımızı organize edebiliriz. 

Güneş kova burcunda! Zeki, marjinal, çılgın, duyarlı, arkadaş canlısı, icat çıkarmayı seven, komik, güldürürken düşündüren kova burçları. Hepinizin doğum günü kutlu olsun. İyi ki doğdunuz, iyi ki hayatımıza renk kattınız.

21 Ocak - Pazar

Ay tüm gün ikizler burcunda kalacak. Sosyalleşebilir, kültür gezileri yapabiliriz. Yakın çevremiz, arkadaşlarımızla planlar yapabiliriz, bilgi alışverişi yapabiliriz. 

Plüto kova burcuna geçiyor. Retro hareketinden sonra 2 Eylül’de tekrar oğlak burcuna geçecek. Kova burcuna tam olarak yerleşmesi 2024 Kasım ayında olacak ve 2043’e kadar kova burcunda kalacak. Plüto kova burcuna en son 1778 senesinde geçmişti. Bu tarihlerdeki Plüto kova seyrinde Sanayi devrimi, Fransız devrimi gibi önemli değişimler olmuştur.

 Plütonun şimdiki kova seyahatinde teknolojik devrimler, insan haklarıyla ilgili önemli değişimler, halkların ayaklanması, eskimiş düzenlerin toplulukların birlik olmasıyla yıkılıp yerine daha insancıl bir düzen girmesi, yapay zekanın hayatımızın normali olması, önemli teknolojik gelişmeler, teknoloji ile oluşturulmuş yer altı sarsıntıları, artık doğal olmayan afetler gibi gelişmeler olacaktır. 

1984-1995 Plüto akrep kuşakları bu geçişte en çok zorlanacak olan kişiler. Hayatınızdaki dönüşüm dönemine girdiğinizin göstergesi. Haritalarınızda akrep ve kova burcunu kesen evleriniz size dönüşüm konularınızı anlatacaktır.

Bu kuşak dışında olanlar ise yine haritalarında kova burcunun kestiği ev konularında farklı bir bakış açısı kazanacak ve değişim yaşayacaklar.

Haftalık Burç Yorumları (15 Ocak - 21 Ocak 2024)

Koç

Koç ve Yükselen Koçlar: Plüto’nın kova burcu geçişi 11.evinizde gerçekleşecek. Hayatınızda çok fazla insan eleyebilirsiniz. Çevrenizi yenileyebilir, eski çevreniz ile bağlarınızı kesebilirsiniz. Kendi amaçlarınız ve hayallerinizi gerçekleştirmek için de gerekli gücü kendinizde bulabileceksiniz. 

Boğa

Boğa ve Yükselen Boğalar: Plüto’nın kova burcu geçişi 10. evinizde gerçekleşecek. İş ve kariyer anlamında kendi devriminizi gerçekleştirebilirsiniz. Kendi işinizi kurabilirsiniz, çalışma hayatınızda güçlenebilirsiniz. Liderlik vasfınızın ön plana çıkardığınız iş fırsatları size gelebilir. 

İkizler

İkizler ve Yükselen İkizler: Plüto’nın kova burcu geçişi 9. evinizde gerçekleşecek ve yükseleninize olumlu bir açı yapacak. Hayata bakış açınız, inançlarınız, hayat felsefeniz derin bir değişiklikten geçerek bambaşka bir vizyona sahip olacaksınız. Sosyal medyada güçlü olma, başka ülkelerde yaşama ya da dünya turları, uluslararası ticarete atılma gibi planlarınız varsa Plütodan cesaret alabilirsiniz.

Yengeç

Yengeç ve Yükselen Yengeçler: Plüto’nın kova burcu geçişi 8. evinizde gerçekleşecek. Gücünüz sınanacak bir anlamda. Maddi manevi kayıplarınız olabilir veya madden ve manen güçlenebilirsiniz. Yükseleninize aversiyon açı yaptığı için farkında olmayacağınız bir dönüşüm sürecinde olacaksınız. Parapsikoloji, kuantum, astroloji gibi okült konulara ilgi duyabilirsiniz.

Aslan

Aslan ve Yükselen Aslanlar: Plüto’nın kova burcu geçişi 7. evinizde gerçekleşecek. İlişki algınız, ilişkiye bakış açınız değişiyor. İlişkilerde daha müdanasız olabilirsiniz. Güçsüz, gücünü gösteremeyen, sorumluluğunu bilmeyen kişileri hayatınızda tutmayacaksınız. Fazla bağımsızlık empoze edilmiş olabilir size, yalnızlığın büyülü cazibesine kapılmamaya dikkat edin.

Başak ve Yükselen Başaklar: Plüto’nın kova burcu geçişi 6. evinizde gerçekleşecek. Fazla çalışmak, fazla mesai harcamak, sağlığı geri plana atmak, aşırı emek sarf etmek dönemleri artık bir son buluyor. Kendinize iyi davranmayı, öncelik vermeyi öğrenmeniz gerekiyor.

Terazi

Terazi ve Yükselen Teraziler: Plüto’nın kova burcu geçişi 5. evinizde gerçekleşecek. Aşk, flört, çocuklar, hayattan keyif aldığınız herşey ile ilgili kafa yapınız, bakış açınız değişime uğrayacak. Kendi değerinizin önemini hatırlatacak deneyimler verecektir size Plüto.

Akrep

Akrep ve Yükselen Akrepler: Plüto’nın kova burcu geçişi 4. evinizde gerçekleşecek. Dönüşümünüz daha çok ailevi konularla ilgili olacak. Aileye karşı bağımsızlığınızı ilan edebilirsiniz. Kendi ailenizi, kendi düzeninizi kurabilirsiniz. Geçmişle olan bağlarınızla yüzleşebilirsiniz.

Yay

Yay ve Yükselen Yaylar: Plüto’nın kova burcu geçişi 3. evinizde gerçekleşecek. İletişiminiz daha güçlü olmaya başlayacak. Kardeşlerinizle olan bağınız daha da kuvvetlenecek. Zihin kapasitenizi çok daha iyi, güçlü ve verimli kullanabilirsiniz.

Oğlak

Oğlak ve Yükselen Oğlaklar: Plüto’nın kova burcu geçişi 2. evinizde gerçekleşecek. Kendinize verdiğiniz değerin farkına varacakınız. Değer algınız değişeceği için her anlamda değersiz olanları eleme kabiliyetiniz güçlenecek. Parasal anlamda önce dibi sonra zirveyi göreceğiniz bir dönem olabilir sizler için.

Kova ve Yükselen Kovalar: Plüto’nın kova burcu geçişi 1. Evinizde yani yükseleninizde gerçekleşecek. Yükselen derecenize Plüto yaklaştıkça artık birşeylerin eskisi gibi olmayacağı zamana girdiniz demektir. Bu bir yolculuk ve kendinizi bu yolculuğa iyi hazırlamanız gerekiyor. Yolculuk bittiğinde küllerinizden yeniden doğduğunuz ve daha güçlü olduğunuz bir sizle karşılaşacaksınız.

Balık

Balık ve Yükselen Balıklar: Plüto’nın kova burcu geçişi 12. evinizde gerçekleşecek. Yüzleşmelere doyamayacaksınız. Bastırdığınız, yüzleşmekten korktuğunuz, kaçtığınız konular su yüzüne çıkmaya başlayacak. Plütonun derinleşme enerjisiyle en derini kazıp size rahatsız eden, ilerlemenizi önleyen ne varsa hepsini yok edebilirsiniz. Spiritüel ve şifa konularına ilginiz artabilir.

Bir Cevap Yazın

*E-Posta adresiniz gösterilmez.

Oturum Aç

Şifremi Unuttum

İçeriği Şikayet Et