Astroloji

2024 Yılının Burçlara ve Yükselen Burçlara Göre Etkileri


Fatmagül / Aralık 29, 2023 / 237 Görüntüleme / 0 Yorum

2024 Yılının Astroloji Analizi 

 Burçlarımıza Göre Bizleri Neler Bekliyor? 

Herkese öncelikle iyi yıllar diliyoruz :) Yeni yıl hepimize sağlık, mutluluk, huzur, para ve isteyenlere bol bol seyahat getirsin <3 Her yıl gibi bu sene de yeni umutlarla yıla güzel bir başlangıç yapıyoruz. 

2024 senesinde burçlarımıza göre bizleri neler bekliyor? Gelin hep birlikte bakalım!  

Koç

Koç ve Yükselen Koçlar: İlişkiler konusunda kadersel etkiler altında olacaksınız. Tutulmalarla beraber evlenme, boşanma gibi önemli kararlar alabilirsiniz. Uzun zamandır beklediğiniz ve ilişki modeline bu sene sahip olabilirsiniz. İlişkilerde yaptığınız sizi zorlayan davranış tekrarlarını bırakmanız gerekiyor. Sosyal çevrenizde kalıcı değişimler olacak. Arkadaşlıklarınızı gözden geçireceğiniz bir dönem. Gelecek planlarınızın hayata geçtiğini göreceksiniz. Yılın ilk yarısı maddi anlamda olumlu gelişmeler sizleri bekliyor. Kendinize yaptığınız yatırımların size maddi dönüşleri de olacaktır. Yılın ikinci yarısı araç alımı, yakın çevre, kardeşler gibi konularda şanslı olacağınız bir dönem olacak. Ruhsal olarak bunalımda gibi hissedebilirsiniz. Bilinçaltınızı yapılandırmak için enerjiler size hizmet ediyor. 

Boğa

Boğa ve Yükselen Boğalar: Kariyeriniz farklı ve bambaşka bir yöne doğru gidebilir. Bu sizi rahatsız edecek gibi gözükse de konfor alanınızdan çıkıp potansiyelinizi maksimum seviyede yaşamanızı sağlayacaktır. Ruhsal olarak bir çatışma içerisinde hissedebilirsiniz. Yardım kuruluşlarıyla beraber hareket ederek, gönüllü işler yaparak ruhsal huzurunuzu yakalayabilirsiniz. Yılın ilk yarısında kariyer, ilişkiler, aile, sağlık gibi konularda şanslı olduğunuz bir dönemde olacaksınız. Kilo almaya açık bir enerji var, beslenmenize dikkat etmeniz önemli. Yılın ikinci yarısı parasal konularda şansın sizden yana olduğunu göreceksiniz. Farklı yerlerden, çift kanallı gelirler elde edebilirsiniz. Bütçenizi sarsacak harcamalar yapmaya açıksınız, harcamalarınızı kontrollü yapmakta fayda var. Sosyal çevrenize karşı aşırı fedakâr yapıda olmayı bırakmayı öğrenmeniz gerekiyor. Arkadaşlarınızın nankörlükleriyle karşılaşabilirsiniz. 

İkizler

İkizler ve Yükselen İkizler: Hayatınızı kökten değiştirme kararı alabilirsiniz. Başka bir şehre, başka bir ülkeye yerleşme gibi radikal planlar yapabilirsiniz. Hayat görüşünüz tamamen değişecek, farklı bakış açıları edineceksiniz. Çok daha sosyal olacağınız bir sene sizin için. Sosyal çevrenizde göz önünde, popüler olan kişi siz olacaksınız. Hayallerinizi gerçekleştirecek adımlar için istediğiniz cesarete sahip oluyorsunuz. Yılın ilk yarısında ruhsal çalışmalar, terapiler, şifa çalışmaları gibi alanlara yönelebilirsiniz. Duygusal konuları abartma eğiliminiz olabilir. Yılın ikinci yarısı sizin için pozitif geçebilecek, hayat motivasyonunuzun yüksek olduğu, kendinizi şanslı hissettiği bir dönem olacak. Kariyer konularıyla ilgili biraz sıkıntı yaşayabilirsiniz. Kendi yolunuzu çizmeniz, yeni bir yapılandırmaya girmenizin zamanı geldi.

Yengeç

Yengeç ve Yükselen Yengeçler: Maddi olarak güçleneceğiniz faka öncesinde dibi gördüğünüz bir döneme adım atıyorsunuz. Finansal kaynaklarınızı, yatırımlarınızı doğru belirlemeniz uzun vadede size fayda gösterecektir. Bu sene kariyerinize odaklanmanız ve bütün fiziksel enerjinizi kariyerinize harcamanız gereken bir sene olacak. Çalışmalarınızın, emeğinizin karşılığını alacaksınız, bu karşılık çabanızla aynı orantıda olacaktır. Yılın ilk yarısı sizin keyifli, kalabalık gruplarla sevdiğiniz aktiviteleri yaparak geçecek. Arkadaş çevrenizin desteğini üzerinizde hissedeceğiniz bir dönem. Yılın ikinci yarısı daha çok kendi içinize çekileceğiniz, kendi dünyanızda mutlu olduğunuz bir dönem olacak. İlham kaynağınızın aktığı bir dönem olacak. Gördüğünüz her şey, herkes size hayata pozitif bakma anlamında ilham olacaktır. Kalıcı işler, iş birlikleri yapma anlamında da güzel gelişmeler sizleri bekliyor. Yurtdışı, ticaret gibi planlarınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Aslan

Aslan ve Yükselen Aslanlar: İlişkilerle ilgili dönüşüm sürecine giriyorsunuz. Çok sağlam gibi görünen her türlü ilişkileriniz bitebilir. Özgürlük olarak gördüğünüz yalnızlığınızı sonlandıracak kişiler hayatınıza girebilir ve ilişki anlayışınızı tamamen değiştirebilir. Yurtdışı, akademik eğitimlerle ilgili planlarınızı gerçekleştirmek için gerekli adımları atabilirsiniz. Seyahatleriniz size en çok keyif veren şeyler arasında. Yılın ilk yarısında kariyer hayatınızla ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. İş seçeneklerinizde artış olabilir. Yılın ikinci yarısından sonra daha çok sosyalleştiğiniz, hayat enerjinizin arttığı, aşk hayatında güzel gelişmelerin olduğu bir dönem olabilir. Eğitimler vasıtasıyla yeni çevrelere girebilirsiniz. Maddi olarak biraz zorlanabilirsiniz. Kemer sıkma politikasını uygulamanız gerekebilir. Harcamadan çok birikim yapmanız daha akıllıca olacaktır.

Başak ve Yükselen Başaklar: Günlük hayatınızda yeni bir düzen başlıyor. Eski alışkanlıklarınız, eski düzeniniz değişecek. Eskiden yaptığınız herşeyle bağınızı koparmanız gerekiyor. Düzeni değiştirmeme direnci göstermeniz sağlıksal problem olarak size dönebilir. Parasal anlamda daha atak olabilirsiniz. Cesaret göstererek yatırımlarınızı farklı yerlere çekebilirsiniz. Uzun süredir ertelediğiniz veya korktuğunuz operasyonel işlemler için bu sene aksiyon alabilirsiniz. Yılın ilk yarısı sizler için yurtdışı konularında şanslı etkiler veriyor. Aile evinizden ayrılmak, taşınmak gibi kararlar alabilirsiniz. Yılın ikinci yarısı kariyer konularıyla ilgili şanslı bir döneme giriş yapıyorsunuz. Çok fazla iş fırsatı önünüze gelebilir ve seçim yapmakta zorlanabilirsiniz. Kendinizi adayacağınız, ait ve güvende hissedeceğiniz ilişki başlangıçları yapabilirsiniz. Mevcut ilişkinizin daha da sağlamlaştığını, ileri bir boyuta taşındığını görebilirsiniz.

Terazi

Terazi ve Yükselen Teraziler: Parasal anlamda güç kazanmaya başlayabilirsiniz. Hobi olarak gördüğünüz bir alan işiniz ve para kaynağınız haline gelebilir. Çocuk sahibi olma planlarınızı gerçekleştirebilirsiniz. Aşk hayatınızda güçlü partnerleri kendinize çekebilirsiniz. İlişki konularında kadersel olaylarla karşılaşabilirsiniz. Hiç düşünmediğiniz bir anda evlilik ya da boşanma gibi önemli kararlar alabilirsiniz. Yılın ilk yarısında finansal konularla ilgili şanslı bir dönem. Para algınızı değiştirmek, kıtlık bilincinden çıkmak için de çalışmalar yaparak bu dönemi değerlendirebilirsiniz. Yılın ikinci yarısında eğitimler alarak kendinizi geliştirebilir, farklı bir dil öğrenebilirsiniz. Bolca seyahat yapabilirsiniz. Günlük hayatınızda yeni sorumluluklar almanız gerekebilir. İş hayatını sonlandıran kişiler tekrar iş hayatına geri dönebilir. Sağlık konularınızı aksatmamanız gereken bir dönem.

Akrep

Akrep ve Yükselen Akrepler: Köklerinizden ayrılabilirsiniz. Bambaşka bir yerde hayatınızı devam ettirebilirsiniz. Evinizde hiç bitmeyen bir tadilat dönemi başlayabilir. Ev, arsa gibi mülk sahibi olabilirsiniz. Bu sene sizin için biraz koşuşturmalı geçebilir. Kendinizi sürekli yollarda, her gittiğiniz yerde bir düzen oluştururken bulabilirsiniz. Yeni düzeniniz olarak kabullenirseniz keyif alabilirsiniz. Yılın ilk yarısı ilişkiler açısından şanslı bir dönem. Mevcut ilişkinizi bir üst seviyeye taşıyabilirsiniz. İlişkisi olmayanlar hayatının aşkı olduğunu düşündükleri kişilerle karşılaşabilirler. Yılın ikinci yarısı harcamalarınızda artış olabilir. Farkında olmadan yaptığınız harcamalar dolayısıyla borçlanma, kredi çekme gibi işlemlere gidebilirsiniz. Şans oyunu, kumar gibi kısa vadeden kazanç sağlama vaadi veren alanlarda uzak durmanızda fayda var.

Yay

Yay ve Yükselen Yaylar: Yakın çevrenizin, kardeşlerinizin tam desteğini aldığınız, onların verdiği güçle mutlu olduğunuz bir dönem. Ticaret ile uğraşanlar için de güçlü bir zamana giriş yaptıkları bir dönem olacaktır. Bu sene sizin için aşk olmazsa olmazlar arasında. Özgürlüğünüzü sonuna kadar yaşayacağınız, bağlanma problemlerinizin size ayak bağı olmadığı kendinizi iyi hissettirecek ilişkiler karşınıza çıkacaktır. Yılın ilk yarısı iş ve sağlık konularıyla ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Özellikle boğaz bölümüyle ilgili sağlık problemleri yaşayanlar iyileşme sürecine girebilir. Yılın ikinci yarısı ilişkilerin daha çok görünür olduğu bir dönem olacak. Seçenekleriniz çok olabilir ve karar vermekte zorlanabilirsiniz. Aile içinde sorumluluklarınız artabilir. Kendi ailenizi kurarak kendi sorumluluğunuzu alabilirsiniz.

Oğlak

Oğlak ve Yükselen Oğlaklar: Para konularıyla ilgili dönüşüm sürecine giriyorsunuz. Daha çok güçlendiğiniz, var olanın üstüne kattığınız bir döneme giriş yapıyorsunuz. Yoktan var ettiğiniz bir dönem olacak sizin için. Taşınma ve yer değiştirme enerjisi sizler için de açık. Mevcut düzeninizi değiştirebilirsiniz. Yılın ilk yarısı ilişkiler için şanslı olduğunuz bir dönem. Kendinizi güvende hissettiğiniz ilişki modelleri içine çekilebilirsiniz. Yılın ikinci yarısı sağlık ve iş hayatında şanslı olacağınız bir dönem olacak. Evcil hayvan sahiplenmeye karar verebilirsiniz. Kardeşlerinizin sorumluluklarını üstlenebilirsiniz.

Kova ve Yükselen Kovalar: Sizin için uzun bir dönüşüm süreci bu sene başlıyor. Kendinizi daha güçlü hissettiğiniz, küllerinizden doğduğunuz bir dönem içine giriyorsunuz. Eski zayıflıklarınızı bıraktığınız dönem sizin için başlıyor. Zihniniz sürekli çalışıyor olacak. Yeni fikirler üreteceğiniz, aklınızla ön plana çıkabileceğiniz bir sene olacak. Kardeşlerinizle çatışma ya da rekabet içine girebilirsiniz. Yılın ilk yarısı bol seyahat edeceğiniz, sürekli yer değiştireceğiniz bir dönem olabilir. Yılın ikinci yarısı aşk, çocuklar, hobiler gibi konularda şanslı olacaksınız. Bol flörtlü bir dönem olabilir. Çocuk sahibi olma planları yapanlar için olumlu enerjiler çalışıyor. Parasal konularda yeni sorumluluklar üstenebilirsiniz. Yatırım planlarınızı daha kalıcı alanlara kaydırabilirsiniz. Tutumluluk yaparak birikimlerinizi artırabilirsiniz.

Balık

Balık ve Yükselen Balıklar: Ruhsal dünyanız, bilinçaltınız sarsılacak ve yeni bir düzen sürecine girecek. Uzun bir ruhsal dönüşüm süreci sizleri bekliyor. Parasal konularda gerekli cesareti bularak eylemlerinizi bu yönde hızla gerçekleştirebilirsiniz. Fiziksel olarak küçük operasyonlar geçirebilirsiniz. Yılın ilk yarısı kardeşleriniz, yakın çevreniz, ticaret konularıyla ilgili şanslı bir dönem olacak sizler için. Kardeşlerinizle beraber ticari atılımlarda bulunabilirsiniz. Yılın ikinci yarısı ev, aile, gayrimenkul gibi konularda şanlı olacağınız bir dönem olacak. Birden fazlan taşınmaz sahibi olabilirsiniz. Farklı yerlerde ev düzeni kurabilirsiniz. Sorumlu tarafınızla ön planda olacak, ilişkiler, ev, kariyer konularıyla ilgili ekstra sorumluluk sahibi olacağınız bir dönem olacak sizler için.

Bir Cevap Yazın

*E-Posta adresiniz gösterilmez.

Oturum Aç

Şifremi Unuttum

İçeriği Şikayet Et