Astroloji

Terazi Burcunda Ay Tutulması | Haftalık Burç Yorumları (25 Mart - 31 Mart 2024)


Fatmagül / Mart 25, 2024 / 179 Görüntüleme / 0 Yorum

Merhaba! Herkese keyifli mutlu haftalar! Bu haftaya terazi burcunda bir tutulma ile başlıyoruz. Detaylar yazının devamında. 

Haftanın Astroloji Analizi (25 Mart - 31 Mart 2024) 

25 Mart - Pazartesi 

Terazi burcunun 5 derecesinde bir ay tutulmamız var. Türkiye’den görülemeyecek bu tutulma bu yüzde etkisini ülke olarak çok fazla üzerimizde hissetmeyeceğiz fakat bireysel olarak etkilerini tabili göreceğiz fakat etkilerini zaten 3 ay öncesinden almaya başlamıştık. Hayatınızdaki değişimleri bir gözden geçirin.

Tutulma güney düğüm tarafında olacağı için geçmişle olan hesaplaşmamızı, muhakememizi bitirme adına yardımcı olacak bir tutulma olacak.

En çok ilişkiler bu tutulmadan etkilenecek. Çok fazla boşanma, evlilikten dönen ilişki, ayrılık haberleri görebiliriz çevremizde ve kendi hayatımızda. 

Tutulmanın bize vermek istediği mesajlar; alma-verme dengeni iyi koru, başkasına sağladığın adaleti kendine de sağla, hep başkalarını değil kendini de düşün ve benlik bilincini güçlendir. 

Dünya genelinde diplomatik ilişkiler, hak hukuk davaları, savaş gibi konular gündem olmaya devam edecek.

Tutulmadan koç, terazi, oğlak, yengeç burçlarının 0-10 derecesinde gezegen yerleşimleri olanlar en çok etkiyi alacak olan burçlar olacak.

26 Mart - Salı

Ay tüm gün terazi burcunda. Tutulma ve aynı zamanda dolunay etkisini hissetmeye devam ediyoruz. Sabah erken saatlerde Ay güney düğüm ile kavuşuyor. Güne geçmişten gelen konularla başlayabiliriz. Rüyalarımızda geçmişte bizde iz bırakan, gönül bağı kurduğumuz kişileri görmüş olabiliriz ve günümüz bu enerjide geçebilir. 

27 Mart - Çarşamba

Ay öğle saatinde kadar terazi burcunda kalacak. Uykusunda kendisiyle kavga edenler, kendine şiddet uygulayanlar burada mı? Sinirli bir ruh haliyle güne başlamış olabiliriz. Öğle saatinde Ay akrep burcuna geçiyor. Biraz içimize çekilebilir, duygu kontrolümüzü sağlayabiliriz. Öğleden sonra isyankârlık yine baş gösterebilir. Akşam saatlerini rahatlamak, su terapisi, masaj, sauna gibi yollarla rahatlamak için çok uygun.

28 Mart - Perşembe

Ay tüm gün akrep burcunda. Öğleden sonra yaşça büyük kişilerin manevi desteklerini görebiliriz. Akşam saatleri tatlı krizimiz tutabilir. Fazla kaçırmamaya dikkat. Venüs Uranüs sextile açıyla ilişkilerde küçük sürprizler yaşanabilir. Keyfimizi yerine getirmek için harcamalar yapabiliriz. 

29 Mart - Cuma

Ay günün büyük bir çoğunluğunda akrep burcunda olacak. Uykumuz biraz bölünmüş olabilir fakat sabah keyifli uyanmamıza engel değil. Dışarı çıkarken, işe giderken kişisel bakımımıza, kıyafetimize ekstra özenebiliriz. Akşam saatlerini kendimize ayırıp enerji tazelemek için kullanabiliriz. Biraz ruhumuzu dinlendirme alıştırmaları yapabiliriz. Ay gecenin ilerleyen saatlerine doğru yay burcuna geçiyor.

30 Mart - Cumartesi

Ay tüm gün yay burcunda. Gün içinde devam eden Güneşle olan uyumlu açısı bize keyifli bir enerji ve motivasyon verecektir. Gezerek, görerek, dini yerleri ziyaret ederek, sosyalleşerek bugünü geçirebiliriz. Sabah saatleri biraz agresif geçebilir dikkat!

31 Mart - Pazar

Ay bugün de yay burcunda ilerliyor. Gece kendimizi çok yorgun hissedebiliriz ve erkenden uyuyabiliriz. Gece sabah uyandığınızda gerçek olmasınız istediğiniz rüyalar görebilirsiniz. Gün boyunca gezmek, keşif yapmak, eğitim, kitap okumak gibi aktiviteler için destekleyici enerjiler mevcut. Akşam saatleri harcamalarınızı kontrollü yapmanızda fazda var. İlişkilerinizde patavatsızlık sonucu iletişim sorunları çıkabilir. 

Haftalık Burç Yorumları (25 Mart - 31 Mart 2024)

Koç

Koç ve Yükselen Koçlar: Terazi burcundaki ay tutulması ilişkiler hayatınıza etki ediyor. Sağlam olmayan ilişkisi olanlar için bitişler olabilir. İlişkilerde kendinize dönüp, kendi değerinizi anlamanız gereken bir süreçten geçebilirsiniz. İlişkisi olmayanlar için kadersel karşılaşmalar olabilir. 

Boğa

Boğa ve Yükselen Boğalar: Terazi burcundaki ay tutulması iş, sağlık ve günlük düzeninizi anlatan alanınıza etki edecek. Sağlık kontrollerinizi bu dönemde ihmal etmeyin. Böbrek taşı, kum dökme gibi rahatsızlık geçirenler olabilir. İş hayatınızla ilgili değişimler yaşayabilirsiniz. 

İkizler

İkizler ve Yükselen İkizler: Terazi burcundaki ay tutulması aşk hayatınız, yetenekleriniz, çocuklar gibi konularla ilgili etkiler verecek. Ortaya çıkmamış yeteneklerinizi keşfedebilirsiniz. Aşk hayatınızda denge konusu ön plana çıkabilir. Çocuk sahibi olmak isteyenler için kadersel enerjiler mevcut.

Yengeç

Yengeç ve Yükselen Yengeçler: Terazi burcundaki ay tutulması ev, aile, köklerinizle ilgili etkiler veriyor. Evinizi, yurdunuzu bırakma, taşında, evinizi yeniden düzenleme gibi gelişmeler olabilir. Aile hayatınızda düzen değişikliği olabilir.

Aslan

Aslan ve Yükselen Aslanlar: Terazi burcundaki ay tutulması kardeşler, yakın çevreniz, ticaret hayatı konularıyla ilgili etkiler verecek. Kardeşlerinizle veya yakın akrabalarınızla iletişiminizde sorunlar ortaya çıkabilir. Ticaret hayatınızda ilgili hukuksal konular oluşabilir.

Başak ve Yükselen Başaklar: Terazi burcundaki ay tutulmasında parasal konularınızdan etkiler alacaksınız. Ortaklı gelirlerinizle ilgili yeni durumlar ortaya çıkabilir. Kazançlarınızı farklı alanlarda değerlendirebilirsiniz. Elinizden para çıkışı olabilir.

Terazi

Terazi ve Yükselen Teraziler: Sizin burcunda gerçekleşecek ay tutulmasında kendi değerinizi bulmanız gerektiğinin idrakini yaşayabilirsiniz. Kendinizi göstermek, ortaya koymak anlamında değişimler için adımlar atabilirsiniz. Hayatınızın önemli alanlarında kararlar alabilirsiniz.

Akrep

Akrep ve Yükselen Akrepler: Terazi burcundaki ay tutulmasında ruhsal konularınızla ilgili etkiler alacaksınız. Kendi dünyanıza çekilmek, yalnızlıktan keyif aldığınızı gördüğünüz bir zaman olabilir. Önümüzdeki dönemlerde bol bol içsel yüzleşmeler yaşayabilirsiniz.

Yay

Yay ve Yükselen Yaylar: Terazi burcundaki ay tutulması arkadaş ve sosyal çevrenizle ilgili etkiler veriyor. Az insan çok huzur anlayışına geçebilirsiniz. Bu dönemde biten arkadaşlıklarınız olabilir. Gelecek planlarınızı gerçekleştirmek için gerekli cesareti içinizde bulabilirsiniz.

Oğlak

Oğlak ve Yükselen Oğlaklar: Terazi burcundaki ay tutulması kariyer hayatınızla ilgili etkiler veriyor sizlere. Kariyer hayatınızdaki fazla ödün verdiğiniz konuları artık bırakıp kendi istediğiniz şekilde bir davranış geliştirebilirsiniz. İş hayatı içinde olmayanlar için Medeni halin değişikliği, annelik, babalık vb. gibi statülerini etkileyecek değişimler olabilir.

Kova ve Yükselen Kovalar: Terazi burcundaki ay tutulması yurtdışı, mahkeme, seyahatler gibi konularınızı gündeme getirecek. Yurtdışıyla ilgili bürokratik işleriniz olabilir. Ülke, şehir değişikliği yapma kararı alabilirsiniz. 

Balık

Balık ve Yükselen Balıklar: Terazi burcundaki ay tutulması finans kaynaklarınızı etkiliyor. Borçlarınızı kapatabilir, kredi çekmenizi gerektirecek durumlarla karşılaşabilirsiniz. Değişim dönüşüm sürecine giriyorsunuz. Tutulma antiscia burcunuzda olacağı için dönüşüm sizin için sancılı olmayacaktır.

Bir Cevap Yazın

*E-Posta adresiniz gösterilmez.

Oturum Aç

Şifremi Unuttum

İçeriği Şikayet Et