Astroloji

Terazi Burcunda Güneş Tutulması | Haftalık Burç Yorumları (9 Ekim - 15 Ekim 2023)


Fatmagül / Ekim 09, 2023 / 580 Görüntüleme / 0 Yorum

Bu hafta gökyüzünde çok iç açıcı haberler yok maalesef. Önemli geçişlerin ve tutulmanın olduğu bir haftaya giriyoruz. Keyifli okumalar. 

Haftanın Astroloji Analizi (9 Ekim - 15 Ekim 2023) 

9 Ekim - Pazartesi 

Haftaya ay aslan burcunda başlıyoruz. Onay mekanizmamız devrede. Beğeni almak, kendimizi göstermek içsel dürtülerimiz olacak. Mars Plüton karesi bugün kesinleşiyor. Etkisini göstermeye başlamıştı zaten. Savaş ve şiddet içerikli haberlerde artış olabilir. Bireysel olarak zorbalığa, kabalığa maruz kalabiliriz. Tacizlere karşı dikkatli olmamız gereken bir dönem. 

Aşk ve para gezegeni Venüs aslan burcundan çıkarak 7 Kasım’a kadar kalacağı başak burcuna geçiyor. İlişkiler ve para konusunda hesapçı, detaycı olacağız. Parasal olarak kemerleri biraz daha sıkma vakti. İlişkiler açısından bazılarımız için hasat zamanı olarak da çalışacak yani ne ektiysek onu biçeceğiz. Kontrolcü tarafımızı bir kenara koyma vaktimiz. Eleştirdiğimiz ve eleştirildiğimiz, geçmişin ısıtılıp ısıtılıp yüze vurulduğu bir dönem olacak. Bireysel haritalarımızda başak burcunu kesen alanlarda bu enerjiyi daha yoğun hissedeceğiz.

10 Ekim - Salı

Ay günün bir kısmını aslan burcunda geçirip başak burcuna geçecek. Yaratıcılığımızı ve üretkenliğimizi kullanacağımız bir gün. Kendimizle gurur duyacağımız işler yapabiliriz. Öğleden sonra hesap vereceğimiz, rapor sunacağımız kişiler olabilir. 

Venüs’ün Satürn ile karşıt açısı bugün kesinleşiyor. Kuraklıkla ilgili endişe edici haberler gündemde olabilir. Parasal açıdan tasarruf etmemiz gereken durumlar zaten var fakat iyice dar boğazda olduğumuzu hissedebiliriz. Parayla ilgili blokajlarımız üzerine çalışabileceğimiz fırsat olarak da değerlendirebiliriz bu açıyı. İlişkiler de zorlu bir sınav verecek. Sabrımız sınanabilir ve kendimizi iyice sevgisiz, yalnız hissedebiliriz. 

11 Ekim - Çarşamba

Ay başak burcundaki yolculuğuna devam ediyor. Çalışmak, üretmek bizi iyi hissettirecektir. Kışlık hazırlıkları yapmaya başlayabiliriz. Temizlik yaparak, eksiklerimizi tamamlayarak bugünü değerlendirebiliriz. Akşam saatleri Ay ve Jüpiter arasında olumlu bir açı olacak. Bereketli, çoğaltıcı bir açı. İhtiyaç sahiplerine yardımda bulunabiliriz. 

Plüton retro hareketini sonlandırmaya hazırlanarak durağan pozisyona geçiyor. Düzen değişimi için bize verdiği hazırlık süreci sona erdi şimdi durup bekleme zamanındayız. İnat eden, değişim için direnen, düzenini bozmaktan kaçınanlar için son bir şans. 

Güneş Chiron ile karşıt açıda. Asaleten düşük konumda olan Güneş yani benliğimiz yara alıyor. İlacı başka bir yerde değil içimizde aramamız gerekiyor. Yaralarımızla, travmalarımızla yüzleşme vakti.

12 Ekim - Perşembe

Ay tüm gün başak burcunda öğle saatlerinde aklımıza yaratıcı fikirler gelebilir. Sürpriz beklenmedik gelişmeler yaşayabiliriz. Şaşırtıcı olaylarla karşılaşabiliriz. Akşam saatlerini topraklanma ve spiritüel çalışmalar yaparak değerlendirebiliriz. 

Mars kendi yönettiği akrep burcuna geçiyor. Mars’ın ingress haritasına baktığımızda bu geçişin bizi diplomatik ilişkilerden dolayı maddi kazançlarımızın etkileneceğini söyleyebiliriz. Ciddi bir maddi mücadele ve kriz bizleri bekliyor. Tedbirlerimizi şimdiden alalım, tasarruflarımızı yapalım. Bireysel haritalarımızda akrep burcunun olduğu yerlerdeki konularla ilgili aksiyon alacağımız ve hareketlenmelerin olduğu bir dönem olacak.

13 Ekim - Cuma

Ay terazi burcuna geçerek iyice kapanıyor ve ışığını kaybediyor. Tutulmaya doğru biraz daha yaklaşıyoruz. Kurban psikolojisi kendini fazlaca gösteren enerjilerden olacak. Kendimizi sürekli birilerini suçlarken bulabiliriz. Ayağımız taşa takılsa bile ben sana ne yaptım da ayağıma takıldın derken bulabiliriz kendimizi. Dengemiz iyice şaşabilir.

Mars Satürn üçgeni bugün kesinleşiyor. Maddi kazançlarımız için destek göreceğimize işaret eden bir açı. Fakat bu destek çalışanlar ve gerekli sorumlulukları gösterenler için verilecek. Pasif kalıp başkalarının sırtından geçinen ya da hazıra konanlara gökyüzü destek vermiyor.

14 Ekim - Cumartesi

Bugün tutulma günü. Terazi burcunun 21 derecesinde bir Güneş tutulmamız var. Bu tutulma tamamen bir yeniden doğuş tutulması. Kendimize yeni bir benlik oluşturarak, disiplin sağlayarak hayallerimize ve planlarımıza ulaşabiliriz. Yaratıcılığımız her zamankinden daha da büyük bir öneme sahip. Aklımızı, fikrimizi, zihnimizi, bedenimizi ve tecrübelerimizi kullanarak yeni bir yol çizmek, yeni bir hayata doğmak için tutulma bize yol gösterici olacak. İstikrar ve disiplin bizin için vazgeçilmez olmalı. 

Güneş tutulmaları yeniay enerjisindedir dolayısıyla bu tutulma yeni kapılar, yeni yollar, yeni başlangıçlar demek oluyor. Fakat bu başlangıçların gerçekleşebilmesi için önce bireysel olarak kendimizi yeniden var edip, eskiden denediğimiz yollara başka alternatifler bularak onları uygulamaya geçirmemiz gerekiyor.

15 Ekim - Pazar

Ay öğleden sonra akrep burcuna geçiyor ve Satürn’den destek alarak Mars ile hareket etmeye başlıyor. Hırslı ve planlı programlı hareket etmek için motivasyon kaynağımız hazır.

Haftalık Burç Yorumları (9 Ekim - 15 Ekim 2023)

Koç

Koç ve Yükselen Koçlar: Terazi burcundaki tutulma ilişkiler alanınızda gerçekleşiyor. İlişki ve ortaklıklarınızla ilgili hayatınıza kalıcı değişiklikler geliyor. İlişki dinamiklerinizi gözden geçirmeniz gereken bir dönem sizler için. 

Boğa

Boğa ve Yükselen Boğalar: Terazi burcundaki tutulma iş ve sağlık alanınızda gerçekleşiyor. Bırakmakta zorlandığınız ya da cesaret gösteremediğiniz alışkanlıklarınızı değiştirmeniz gerekebilir. Sağlık açısından tedbirli olmanızda fayda var.

İkizler

İkizler ve Yükselen İkizler: Terazi burcundaki tutulma ilişkilerle ilgili olumlu açılar barındırıyor. Kendinizi iyi hissedeceğiniz, frekansınızın artacağı, yaratıcılığınızı sonuna kadar kullanacağınız bir döneme giriyorsunuz. Aşk hayatınıza önem verebilir, yapmayı bıraktığınız bir hobinize geri dönebilirsiniz. 

Yengeç

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Terazi burcundaki tutulma aile hayatınızla ilgili etkiler veriyor size. Yuva kurabilir veya yuvadan ayrılabilirsiniz. Ev alım satımı gibi planlarınız olabilir. Anide boşanma kararı alabilirsiniz.  

Aslan

Aslan ve Yükselen Aslan: Terazi burcundaki tutulma yakın çevreniz, kardeşlerinizle ilgili alanınıza etki veriyor. Yakın çevrenizle olan ilişkiniz ilişkileri sizi doğrudan ilgilendiren bir hal alabilir. Araç alım satımı ile ilgili planlarınızı gerçekleştirebilirsiniz. 

Başak ve Yükselen Başak: Terazi burcundaki tutulma maddi konularınızı ön plana çıkartıyor. Analitik zekanızı kullanarak kendinize yeni kazanç kapıları oluşturabilirsiniz. Kendinize yatırım yaparak özgüveninizi artırabilir, dış görünüşünüzde değişime gidebilirsiniz. 

Terazi

Terazi ve Yükselen Terazi: Sizin burcunda gerçekleşecek olan tutulma hayatınızı köklü değişimler getirecek. Kariyer, aile, ilişki konularında önünüze yeni yollar çıkacak. Hayatınızda yer değiştirme, evlenme, yeni bir iş sahibi olma gibi değişimler olabilir. 

Akrep

Akrep ve Yükselen Akrep: Terazi burcundaki tutulma ile beraber insanların gerçek yüzleriyle karşılaşmaya başlayabilirsiniz. Kendinizi ruhsal olarak kapatma, kabuğunuza çekilme ihtiyacı duyabilirsiniz. Manevi dünyanızda değişim ve dönüşüm süreciniz başlayabilir.

Yay

Yay ve Yükselen Yay: Terazi burcundaki tutulma sosyal çevrenizle ilgili etkiler veriyor. Eski arkadaşlıklarınızla görüşmeme kararı alabilirsiniz. Kendinizi bir süre yalnız hissedebilirsiniz fakat çevreniz değişeceği ve yeni arkadaşlıklar kazanacağınız için bu his çok uzun sürmeyecektir. Çıkar ilişkisi barındıran bütün arkadaşlıklarınızı kesebilirsiniz.

Oğlak

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Terazi burcundaki tutulma kariyer alanınızdan etki veriyor. Yeni iş birlikleri, yeni anlaşmalar yapacağınız bir kariyer yolculuğunuz başlayabilir. Size bir şey katmayan, deneyimlerinizi ve yaratıcılığınızı sergileyemeyeceğiniz hiçbir iş size uygun olmayacaktır. 

Kova ve Yükselen Kova: Terazi burcundaki tutulma yurtdışı konularınızı aktifleştiriyor. Yurtdışı bağlantılı işler yapabilir, sık sık seyahatlere çıkabilirsiniz. Daha önce evlilik yaşayanlar için ikinci bir evlilik gündeminize gelebilir. Hukuksal konularla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Balık

Balık ve Yükselen Balık: Terazi burcundaki tutulma borç, miras, nafaka, krediler, vergi, eşinizin gelir kaynakları, tazminatlar gibi konuları gündeme getirecek. Aynı zamanda sizin için bir dönüşüm zamanının başlangıcı. Psikolojik danışmanlıklar alarak kendinize yatırım yapabilirsiniz.  

Bir Cevap Yazın

*E-Posta adresiniz gösterilmez.

Oturum Aç

Şifremi Unuttum

İçeriği Şikayet Et