Astroloji

Venüs Akrep Burcunda | Haftalık Burç Yorumları (4 Aralık - 10 Aralık 2023)


Fatmagül / Aralık 04, 2023 / 257 Görüntüleme / 0 Yorum

Haftanın Astroloji Analizi (4 Aralık - 10 Aralık 2023) 

Venüs Akrep Burcunda 

4 Aralık - Pazartesi 

Haftaya Ay başak burcunda başlıyoruz. Sağlık kontrollerimiz için randevu alabiliriz. Detay ve dikkat gerektiren işlerimizi yapabiliriz. Stoklamak istediğimiz malzemelerimizin alışverişini yapabiliriz. Bitki çayları, bitkisel kürler hazırlayabiliriz. Araştırma ve öğrenme gerektiren bütün işlerimizi öğleden sonraya bıraktırabiliriz.

Venüs 30 Aralık’a kadar kalacağı Akrep burcuna geçiyor. Venüs akrep burcundayken para kaynaklı özgüven problemleri yaşayabiliriz. Cinsellik odaklı, tutkulu ilişkiler ön plana çıkabilir. 

İlişki içerisinde şüphelenmeler, kıskançlıklar artabilir.

Venüs akrep burcunda zararda olduğu için sevgi almayla ilgili sorunlar yaşayabiliriz. 

Para ile ilgili krizler ve problemler yaşayabiliriz.

Döviz, banka işlemleri ve kredi faizleri gibi işlemlerle ilgili gelişmeler olabilir.

İlişkilerde aldatma ve aldatılma haberleri çok fazla önümüze düşebilir.

İlişkilerde manipülasyona dikkat etmeliyiz. Birden ayarlarımızla oynanabilir.

Gaslighterlar, narsistler ortalıkla cirit atacak aman dikkat.

5 Aralık - Salı

Ay tüm gün başak burcunda olacak. Bütün günü her anlamda temizlik yaparak geçirebiliriz. Sabah saatleri hoşumuza gitmeyen kişilerle hoş olmayan etkileşimler yaşayabiliriz. Akşam saatlerini kendimize ayırarak, istediğimiz, rahat ettiğimiz her şeyi yapabiliriz.

6 Aralık - Çarşamba

Ay günün büyük bir kısmını başak burcunda geçirecek. Tepkili ve eleştirel ruh halimiz sona eriyor. Sabah saatleri tam bir kurban bilincine düşeceğimiz enerjiler var. Çok düşünüp, kuruntu yapıp, beklenti yaşayıp hayal kırıklığına uğrayabiliriz.

Venüs Satürn üçgeni bugün kesinleşiyor. İlişkilerde güven arayışını buluyoruz. Ortaklı işler kurmak isteyenler için destekleyici bir etki. Parasal konularda da sağlam ve istikrarlı adımlar atabiliriz. Birikim yapmaya başlamak için çok uygun.

7 Aralık - Perşembe

Ay tüm gün terazi burcunda. Huzurlu, dingin, uysal bir rul halinde olacağız ve arayışımız da bu yönde olacak. Sabah saatleri trafikte nezaketsiz söylemlerle karşılaşabiliriz. Görsel olarak mutlu edecek objeler kullanarak kendimizi mutlu edebiliriz. Mesela sade bir kalem kullanmak yerine süslü bir kalem kullanabilrisiniz. Kahvenizi şık bir sunum hazırlayarak içebilirsiniz.

8 Aralık - Cuma

Ay bugün de terazi burcunda kalacak ve öğle saatlerinde güney düğüm ile kavuşacak. Takılarınızı kaybedebilirsiniz ya da kaybettiğiniz kıymetli bir eşyanızı bulabilirsiniz. 

Merkür Jüpiter üçgeni bugün aktif. Araç fiyatlarıyla ilgili haberler alabiliriz. Eğitim için harcamalar yapabilirsiniz. Bilgi akışı çok yoğun olacağı için kendi donanımımıza fayfa sağlayacak entelektüel sohberler içinde bulunabilir ya da yazı, makale gibi kaynaklara başvurabiliriz. 

9 Aralık - Cumartesi

Ay akrep burcuna geçiyor. Derin, içe kapanık, kasvetli bir ruh haline bürünebiliriz. Akşam saatleri özellikle ikili ilişkilerde krizli ve olayları büyük büyük algılayıp yaşadığımız saatler. Sinirlerimize hakim olmakta biraz zorlanabiliriz.

10 Aralık - Pazar

Ay bugün de akrep burcunda. Kasvet yine içimize işlemiş olacak. Polisiye, aksiyon filmleri izleyerek günü geçirebiliriz. Akşam saatleri biraz bizi kanırtacak olaylara açık. Sabrımız zorlanabilir.

Venüs Jüpiter karşıtlığı bugün kesinleşiyor. Mutluzluk hissimiz en üst seviyeye çıkacak. Bu çıkışın sebebi de maddiyat. Paraya pula en çok ihtiyaç duyduğumuz, eksikliğini en çok hissettiğimiz zamanlardan biri. E tabi bu eksiklik günlük hayatımıza şikayet, söylenme vb davranışlarla sirayet ediyor. İkili ilişkilerimiz bir süre maddi konulardan dolayı bozulabilir.

Döviz, altın, petrol fiyatlarında da artışlar bekleyebiliriz.

Haftalık Burç Yorumları (4 Aralık - 10 Aralık 2023)

Koç

Koç ve Yükselen Koçlar: İlişkinizde kıskançlık, ego kaynaklı krizler yaşayabilirsiniz. Partnerinizin maddi kazançlarıyla ilgili gelişmeler sizi de etkileyebilir. Kendi yatırım kaynaklarınız, banka kredileri, miras kaynaklı gelir gibi konularla ilgilenebilirsiniz. 

Boğa

Boğa ve Yükselen Boğalar: İlişkilerinizde tutku ön planda olacak. Bağlılık ve bağımlılık arasında kalabilirsiniz. Partnerinizle aranızdaki krizleri iyileştirmek adına güzel bir fırsat sizin için. İlişkisi olmayanlar karmik bir partner ile karşılaşabilir. 

İkizler

İkizler ve Yükselen İkizler: İş ve günlük hayatınızda özellikle kadınlar arasında kıskançlık, arkadan iş çevirme gibi durumlara maruz kalabilirsiniz. Sizi kendine rakip gören kadın figürlerle uğraşabilirsiniz. Cinsel organlarla ilgili sağlık kontrollerinizi yaptırabilirsiniz.

Yengeç

Yengeç ve Yükselen Yengeçler: Aşk hayatınızda kıpırdanmalar oluyor. Yeni ilişki isteyenler dikkat! Çünkü karşınıza çıkacak insanlar asıl amaçlarını sizden gizleyebilir. Şüpheci davranmakta haklı ve özgürsünüz. Çocuk planları yapanlar ise doğru ve verimli bir zamandasınız. 

Aslan

Aslan ve Yükselen Aslanlar: Aile içinde krizler size bekler. Özellikle anne, teyze gibi kadın figürlerin dramıyla uğraşabilirsiniz. Miras konularının arasında kalabilirsiniz. Sizin için yapması en uygun şey köklere, geçmişe giderek arınma, şifalanma seansları yapmak olur.

Başak ve Yükselen Başaklar: Trafikte dikkatli olun. Ufak tefek kazalar için masraf yapabilirsiniz. Kardeşleriniz, kuzenleriniz tarafından etrafınız çevrilebilir ve onların para konularıyla siz ilgilenebilirsiniz. Çıkacak bir tartışma içinde arabulucu görevi üstlenebilirsiniz. 

Terazi

Terazi ve Yükselen Teraziler: Birikimlerinizi borsa, yatırım fonu gibi alanlarda değerlendirmek isteyebilirsiniz. Dolgu, botoks vb gibi estetik operasyonlar ve kendinizi özel hissettirecek herşey için harcama yapabilirsiniz. 

Akrep

Akrep ve Yükselen Akrepler: Kendinizi daha çekici, daha özgüvenli hissedeceğiniz bir dönem. Daha vamp bir tarz tercih edebilirsiniz. Gizemli davranarak dikkatleri üzerinizde toplayabilirsiniz. Kendi karanlık tarafınızla da yüzleşebilirsiniz. 

Yay

Yay ve Yükselen Yaylar: Harcamalarınız bilinçaltı konularının şifalanması üzerine olabilir bu dönemde. Dişil enerjinize iyi gelecek ruhsal çalışmalar yapabilirsiniz. Yardım kuruluşlarına gizliden bağışlar yapmak da size iyi gelecektir. Özellikle şiddete uğrayan kadınlara yönelik yardımlar yapan kurumlara destek olabilirsiniz. 

Oğlak

Oğlak ve Yükselen Oğlaklar: Arkadaşlık ilişkilerinize nifak tohumu sokmaya çalışan kişiler olabilir. Sadece tam anlamıyla güvendiğiniz kişileri çevrenizde tutmak ve onlarla görüşmek isteyebilirsiniz bu dönem. Daha kemik kadro takılmak isteyeceğiniz bir dönem olabilir. 

Kova ve Yükselen Kovalar: Kariyer alanınızda size güzel fırsatlar gelebilir. Rakiplerinizle yarış içine girmek zorunda kalabilirsiniz ama şans sizden yana olacaktır. Verdiğiniz emeklere ve gösterdiğiniz çabaya karşılık finansal destek alabilirsiniz. 

Balık

Balık ve Yükselen Balıklar: Miras konularıyla ilgili dava süreçleri olanlar için maddi anlamda gelişmeler olabilir. Yurtdışı seyahati, eğitim planları olanlar bu sebep dolayısıyla bankadan kredi çekebilir, borç alabilir.

Bir Cevap Yazın

*E-Posta adresiniz gösterilmez.

Oturum Aç

Şifremi Unuttum

İçeriği Şikayet Et