Astroloji

Venüs Terazi, Merkür Yay Geçişleri | Haftalık Burç Yorumları (6 Kasım - 12 Kasım 2023)


Fatmagül / Kasım 05, 2023 / 309 Görüntüleme / 0 Yorum

Haftanın Astroloji Analizi (6 Kasım - 12 Kasım 2023) 

Venüs Terazi, Merkür Yay Geçişleri 

6 Kasım - Pazartesi 

Haftaya Ay aslan burcunda başlıyoruz. Sabah saatleri iletişim açısından sıkıntılı geçebilir. Online işlemlerinizde aksaklıklar yaşayabilirsiniz. Venüs Plüto üçgeni bugün kesinleşiyor. İlişki, para, iş birlikleri, ortaklıklar konusunda istediğimiz desteği alıyoruz.

7 Kasım - Salı

Ay başak burcunda ve Merkür yönetiminde ilerliyor. Düzen, program isteyen işlerimizle ilgilenebiliriz. Kışlık hazırlıklarımızı yapmaya devam edebiliriz. Merkür Neptün üçgeni bugün kesinleşiyor. İmgeleme çalışmaları, bilinçaltı çalışmaları, meditasyonlar yaparak, ibadet ederek, dua ederek bu açıyı değerlendirebilirsiniz. Etkisi +/- 3 gün sürecek.

8 Kasım - Çarşamba

Ay tüm gün başak burcunda kalacak. Temizlenmesi, elenmesi, düzenlenmesi gereken evrak, dolap, dosya, eşya gibi her şeyi bugüne bırakabilirsiniz. Öğleden sonra Ay ve Uranüs arasında güzel bir açı olacak. Teknoloji üzerinden yapacağınız finansal işlemlerinizi bu saate bırakabilirsiniz.

Venüs kendi yönettiği ve 4 Aralığa kadar kalacağı Terazi burcuna geçiyor. 

Denge, uyum, ahenk, sanat, hukuksal konular, ilişkiler, diplomatik konular ön planda olacaktır. 

Venüs güney düğüm ile beraber çalışacağı için bu dönemde başlayan ilişkilerin karmik olma potansiyeli çok yüksek. Tabi ki geçmişte kalmış ilişkiler de bu dönemde karşımıza çıkabilir. Eski aşklar tekrar alevlenebilir. 

Özellikle sanat dünyasından birçok boşanma ve ayrılık haberleri alabiliriz.

Yine sanat dünyasından kayıplar verebiliriz. 

9 Kasım - Perşembe

Ay öğle saatlerinde Terazi burcuna geçerek Venüs ile kavuşuyor. İlişkiler, ortaklıklar gün boyunca güncel konularımız olacak. Sanatsal faaliyetler için plan yapabilir, kozmetik ve giyim alışverişleri yapabiliriz. 

10 Kasım - Cuma

Ay tüm gün terazi burcunda kalacak.  Akşam saatlerinde Chiron ile sert bir açı içine giriyor. Alınganlık sonucu çıkan tartışmalar ikili ilişkilerimize hasar verebilir. Kavga etme, küsme potansiyelleri barındıran bir gün olacak. 

Merkür 1 Aralığa kadar kalacağı yay burcuna geçiyor. Geçer geçmez de Satürn ile sert bir açı içine giriyor. Basın yayın konularında kısıtlamalar gelebilir. Basına kapatılan hukuksal konularla ilgili haberler alabiliriz.

Merkür yay seyahati boyunca hak hukuk arayışı gündemimiz olacak. Kendimizi sürekli haklı bulma çabası içinde olabiliriz, hakkımızı müdafaa etme mecburiyetinde hissedebiliriz.

Yurtdışı konuları, seyahatler, eğitimler, mahkemeler en çok karşılaştığımız başlıklar olacaktır.

Kibirli ve çok bilmiş bir karaktere bürünebiliriz. 

Dini konular çok fazla ön planda olacaktır.

İnanç ve mantık arasında sıkışıp kalabiliriz.

11 Kasım - Cumartesi

Ay günün büyük bir çoğunluğunda terazi burcunda kalıp akşam saatlerinde akrep burcuna geçecek. Ay gün boyunca düğümlerle çalışacağı için aklımız sürekli geçmişe gidebilir. Geçmişle şimdi arasında gidip gelebiliriz. Akşam saatleri biraz zorlayıcı geçebilir. Kendimize acı çektirmek için her türlü düşük duygu durumunu kendimize yaratabiliriz. 

12 Kasım - Pazar

Ay tüm gün akrep burcunda kalacak. Bugün gökyüzüne zorlu açılar hâkim. Öğleden sonra Ay ve Jüpiter arasında sert bir açı oluşacak. Çok fazla öfke patlaması, kavgalar, şiddet olaylarıyla karşılaşabiliriz. Duygusal açlık dolayısıyla fazla para harcama ihtiyacına girebiliriz.

Mars ve Uranüs karşıt açısı da bugün kesinleşiyor. Parlama, yer sarsıntısı, silahlı saldırılar, elektrik kayaklı yangınlar, ayaklanmalar gibi haberlerle karşılayabiliriz 3 günlük zaman içinde. 

Bireysel olarak da hayatımızda şiddetin çeşitli seviyelerini görebiliriz. Ekonomik mücadelenin zirve yaptığı, para kaynaklı tartışmalarla karşılaşabiliriz. 

Finans piyasalarına beklenmedik bir darbe gelebilir. Yatırımlarınızda risk almamaya dikkat edin.

Haftalık Burç Yorumları (6 Kasım - 12 Kasım 2023)

Koç

Koç ve Yükselen Koçlar: Venüs’ün terazi burcuna geçmesiyle ikili ilişkileriniz canlanacak. Geçmişten gelen bir partnerinizle tekrar bir ilişki yaşayabilirsiniz. Mevcut ilişkinizdeki halıaltı ettiğiniz sorunlar tekrar gün yüzüne çıkabilir. Merkür’ün yay burcuna geçmesiyle yurtdışı ve uzak seyahatleriniz gündemde olabilir. Pasaport vize gibi işlemlerle ilgilenebilirsiniz. Akademik eğitimler almaya karar verebilirsiniz.

Boğa

Boğa ve Yükselen Boğalar: Venüs’ün terazi burcuna geçmesiyle iş, sağlık ve günlük rutinleriniz etki altında olacak. iş ortamınızı güzelleştirmek için yeni objeler alabilirsiniz. Kum dökme, taş düşürme gibi böbrek rahatsızlıkları yaşayanlarınız olabilir. Merkür’ün yay burcuna geçmesiyle banka krediler, borçlar, miraslar gibi konularda evrak işleriniz olabilir. Yine bu konular sebebiyle seyahat etmek durumunda kalabilirsiniz.

İkizler

İkizler ve Yükselen İkizler: Venüs’ün terazi burcuna geçmesiyle aşk hayatınızda gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yeteneklerinizi ortaya çıkartacak hobiler edinebilirsiniz. Merkür’ün yay burcuna geçmesiyle ilişkileriniz tekrar vurgulanıyor. Sosyal medya bağlantılarıyla yeni birileriyle tanışabilirsiniz. Mevcut ilişkinizi bir üst boyuta çıkartabilirsiniz. 

Yengeç

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Venüs’ün terazi burcuna geçmesiyle ev aile konularınız ön plana çıkacak. Evinizi dekore edebilir, renklendirebilir, evlilik gibi kararlar alabilirsiniz. Merkür’ün yay burcuna geçmesiyle iş ve sağlık alanınız etkilenecek. Sağlık turizmleri yapabilir, kan tahlillerinizi kontrol ettirebilirsiniz. Yurtdışı bağlantılı iş görüşmeleri yapabilirsiniz.

Aslan

Aslan ve Yükselen Aslan: Venüs’ün terazi burcuna geçmesiyle seyahat, yakın çevre, kardeşler alanınızdan etki alıyorsunuz. Görücü usulü, sosyal medya gibi yöntemlerle yeni birileriyle tanışabilirsiniz. Okul arkadaşlarınızla karşılaşabilirsiniz. Merkür’ün yay burcuna geçmesiyle aşk hayatınızda hareketlenmeler olabilir. Hobileriniz için eğitimlere başlayabilirsiniz. 

Başak ve Yükselen Başak: Venüs’ün terazi burcuna geçmesiyle para alanınızdan etki alacaksınız. Yatırımlarınızı çeşitlendirebilirsiniz, harcamalarınız daha çok kişisel bakım ve kozmetik üzerine olabilir. Merkür’ün yay burcuna geçmesiyle taşınma, yer değiştirme gibi kararlar alabilirsiniz. Uzak mesafede oturan tanıdıklarınızı evinizde misafir edebilirsiniz.

Terazi

Terazi ve Yükselen Terazi: Venüs’ün sizin burcunuza geçmesiyle iş, aşk, aile hayatınızda bir dengeye ihtiyaç duyabilirsiniz. Dış görünüşünüzde değişiklik yapabilirsiniz. Sanatsal becerilerinizi ortaya koyabilirsiniz. Merkür’ün yay burcuna geçmesiyle seyahatlere çıkabilir, yurtdışı bağlantılı işler için anlaşmalar yapabilirsiniz. Araç bakımı, alım-satımı gibi konularla ilgilenebilirsiniz.

Akrep

Akrep ve Yükselen Akrep: Venüs’ün terazi burcuna geçmesiyle ruhsal dünyanıza çekilebilirsiniz. Ruhsal çalışmalar, terapiler için harcamalar yapabilirsiniz. Huzur ve denge arayışı içinde olabilirsiniz. Merkür’ün yay burcuna geçmesiyle para alanınız aktifleşiyor. Yatırımlarınızı döviz üzerine yapma kararı alabilirsiniz. Yurtdışı seyahatleri için bütçe oluşturabilirsiniz.

Yay

Yay ve Yükselen Yay: Venüs’ün terazi burcuna geçmesiyle sosyal çevrenizdeki insanların ilişki durumlarıyla ilgilenebilirsiniz. Arkadaşlarınız bu anlamda danışılan kişi olabilirsiniz. Merkür’ün sizin burcunuza geçmesiyle iletişim trafiğiniz artabilir. Kendinizi aynı anda birçok yerde olarak ve sık seyahat ediyor halinde bulabilirsiniz. İletişim sizin için ekstra önemli olacak.

Oğlak

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Venüs’ün terazi burcuna geçmesiyle kariyer hayatınız ön planda olacak. İş dolayısıyla sosyal etkinliklere katılabilirsiniz. İş yerinizden biri ile bir aşk yaşayabilirsiniz. Yeni bir iş arayışına girebilirsiniz. Merkür’ün yay burcuna geçmesiyle çok sık ve size mesaj vermeye çalışan rüyalar görebilirsiniz. Manevi tarafınıza ağırlık verebilirsiniz.

Kova ve Yükselen Kova: Venüs’ün terazi burcuna geçmesiyle yurtdışı seyahatleri, düğün, nişan vb sebeplerle uzak akraba ziyaretleri, hukuksal konular gündeminizde olabilir. Yükseleninize alacağınız olumlu açıdan dolayı daha enerjik ve keyifli bir ruh haliniz olabilir. Merkür’ün yay burcuna geçmesiyle daha çok sosyalleşeceğiniz, kalabalık gruplar içinde vakit geçireceğiniz, bol seyahat edeceğiniz bir dönem başlayacak sizler için. Grup turlarıyla yurtdışı seyahatlerine katılabilirsiniz.

Balık

Balık ve Yükselen Balık: Venüs’ün terazi burcuna geçmesiyle miras, banka kredisi, borçlanmalar gibi finansal konular gündeminizde olacak. Eşinizin gelirleriyle ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Merkür’ün yay burcuna geçmesiyle kariyer alanınızdan etki alıyorsunuz. Sık sık iş seyahatlerine çıkabilir ya da yurtdışından ziyaretçileriniz olabilir. Sosyal ağlarınızı kullanarak yeni iş anlaşmaları yapabilirsiniz. 

Bir Cevap Yazın

*E-Posta adresiniz gösterilmez.

Oturum Aç

Şifremi Unuttum

İçeriği Şikayet Et