Astroloji

Venüs Yengeç Geçişi | Haftalık Burç Yorumları (8 Mayıs - 14 Mayıs 2023)


Fatmagül / Mayıs 07, 2023 / 481 Görüntüleme / 0 Yorum

Haftanın Astroloji Analizi (8 Mayıs - 14 Mayıs 2023)

Venüs Yengeç Geçişi

Venüs yengeç burcuna geçiyor. İlişkilerde duygusal ihtiyaçlarımız daha ön planda olacak. Duygularımızı doyurmayan, tatmin etmeyen, kendimizi evimizde gibi hissettirmeyen hiç bir ilişkide kalmayacağız. Bu dönemde başlayan ilişkiler de evlilik odaklı olabilir. Evlenme isteğimiz daha ağır basabilir. Yemek yapmaktan, evimiz ile ilgilenmekten, evimizi dekore etmek haz alabiliriz. Ailemizle iletişim içinde olma halimiz ve isteğimiz daha da fazlalaşabilir. Harcamalarımızı daha çok yeme içmeye yapabiliriz. Kilo almaya daha müsait olabiliriz. Evlilik teklifleri, aile tanışmaları, istemeler, söz kesmeler, nişanlanmalarla bu dönemde çok sık karşılaşabiliriz.

Haftalık Burç Yorumları (8 Mayıs - 14 Mayıs 2023)

Koç

Koç ve Yükselen Koçlar: Venüs’ün yengeç burcuna geçmesi ile beraber evinizle /evinizde daha çok vakit geçirebilirsiniz. Bolca misafir ağırlayabilirsiniz. Evlilik kararı alabilirsiniz. Evinizin dekorasyonu ile ilgilenebilirsiniz.

Boğa

Boğa ve Yükselen Boğalar: Venüs’ün yengeç burcuna geçmesi ile beraber yemek kurslarına başlayabilirsiniz. İletişim diliniz daha sevgi dolu daha duygusal olabileceği gibi daha manipülatif de olabilir. Merkür retrosundayız zaten aklımız fikrimiz geçmiş ama geçmişte kalmak sizin için daha anlamlı olabilir.

İkizler

İkizler ve Yükselen İkizler: Venüs’ün yengeç burcuna geçmesi ile beraber ev içi harcamalarınız artabilir. Gayrimenkullerden gelirler elde edebilirsiniz. Harcamalarınızın çoğunu gıda ürünlerine yapabilirsiniz. Kendinize sizi duygusal anlamda değerli hissettirecek minik hediyeler alabilirsiniz.

Yengeç

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Venüs’ün sizin burcuna geçmesi ile beraber kendinizi daha güzel ve şanslı hissedeceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Dış görünüşünüze, kişisel bakımınıza daha çok özen gösterebilirsiniz. Geçmişten gelen biri ile ilişki yaşama potansiyeli olabilir.

Aslan

Aslan ve Yükselen Aslan: Venüs’ün yengeç burcuna geçmesi ile beraber bilinçaltınızda bir süredir yaşadığınız kargaşa biraz dinginleşiyor. İlişkilerle ilgili kafanızda kapatmakta zorlandığınız konuları geride bırakmak için Venüs sizi destekliyor olacak. Geçmişte çok fazla vakit geçirebilir, nostalji yapabilirsiniz.

Başak ve Yükselen Başak: Venüs’ün yengeç burcuna geçmesi ile beraber sosyal çevreniz hareketlenebilir. Duygusal bağlantılar kuracağınız etkileşimler içine girebilirsiniz. Eski arkadaşlarınızla vakit geçirebilirsiniz. Çok uzun zamandır tanıyormuş gibi hissettiğiniz yakın arkadaşlıklar kurabilirsiniz.

Terazi

Terazi ve Yükselen Terazi: Venüs’ün yengeç burcuna geçmesi ile beraber kariyer hayatınızla ilgili etkiler alacaksınız. Eskiden çalıştığınız iş yerinizle tekrar çalışmak üzere görüşme yapabilirsiniz. İş yeri aşkları da gündeminizde olacak konular arasında.

Akrep

Akrep ve Yükselen Akrep: Venüs’ün yengeç burcuna geçmesi ile beraber yurt dışına taşınma potansiyelleriniz oluşabilir. Ülke değişimi, taşınma, yurtdışı seyahatleri için para harcamalarınız olabilir. Boşanma davası olanlar gelişmeler ve sonuçlanmalar yaşayabilir.

Yay

Yay ve Yükselen Yay: Venüs’ün yengeç burcuna geçmesi ile beraber parasal konularınız daha çok ön planda olacak. Konut kredisi çekmek isteyenler bu transitten faydalanabilirler. Mide küçültme, meme büyütme/küçültme gibi operasyonlarınızı bu geçişe denk getirebilirsiniz.

Oğlak

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Venüs’ün yengeç burcuna geçmesi ile beraber ilişkiler eviniz aktifleşecek. Evlenmeyi düşüneceğiniz kişi ile tanışabilirsiniz. Var olan ilişkinizle ilgili evlilik kararı alabilirsiniz. Halihazırda evli olanlar eşleriyle beraber yapacakları bir hobi edinebilirler.

Kova ve Yükselen Kova: Venüs’ün yengeç burcuna geçmesi ile beraber mide hassasiyetiniz artabilir. Reflü, gastrit gibi hastalıklarınız varsa daha çok tetiklenebilir. Sağlık kontrollerinize para harcayabilirsiniz. Evcil hayvanlarınızla daha çok ilgilenip onlarla daha çok vakit geçirebilirsiniz.

Balık

Balık ve Yükselen Balık: Venüs’ün yengeç burcuna geçmesi ile beraber aşk hayatınızda duygusallığınızı sonuna kadar yaşayabilirsiniz. Sizi mutlu edecek, evinizde yapmaktan hoşlanacağınız yeni hobiler edinebilirsiniz. Çocuklarınızla beraber yaptığınız aktivitelerden daha çok keyif alabilirsiniz.

Bir Cevap Yazın

*E-Posta adresiniz gösterilmez.

Oturum Aç

Şifremi Unuttum

İçeriği Şikayet Et