Astroloji

Yay Burcunda Dolunay | Haftalık Burç Yorumları (20 Mayıs - 26 Mayıs 2024)


Fatmagül / Mayıs 20, 2024 / 394 Görüntüleme / 0 Yorum

Herkese merhabalar, 

Bu hafta  yay burcunda dolunay bizleri bekliyor. Etkilerini hep birlikte gözlemleyeceğiz. 

Haftanın Astroloji Analizi (20 Mayıs - 26 Mayıs 2024) 

20 Mayıs - Pazartesi 

Haftaya Ay terazi burcunda başlıyoruz. Sabah işe giderken çok fazla kıyafet giyip çıkartabiliriz. Biraz memnuniyetsizlik enerjisi olacağı için kendi kendimizle kavga edebiliriz. 

Mars’ın kuzey düğüm ile kavuşumu bugün kesinleşiyor. Seçimlerimiz kaderimiz. Bir adım atmadan, harekete geçmeden önce düşünürsek daha verimli bir gelecek kurabiliriz kendimize. Koç enerjisiyle acele kararlar almaya müsait bir akış var. 

Güneş ikizler burcunda! İyi ki doğdunuz dünyanın en yanlış anlaşılan kişileri. İkizler demek hareket demek, ikizler demek eğlence demek. Siz olmasaydınız konuşacak kişi bulamazdık :) Güneş ikizler seyahati boyunca haberleşme, iletişim, yakın arkadaşlıklar, kardeşi ve akraba ilişkileri, eğitim-öğretim konuları hayatımızda daha vurgulanacak. 

21 Mayıs - Salı

Ay gece saatlerinde akrep burcuna geçti. Dolunaya doğru giderken sabah saatlerinde sinirli bir ruh haliyle uyanabiliriz. Şiddet olayları yaşanabilir. Özellikle akşam saatlerinde fikir çatışmalarından ve anlaşmazlık kaynaklı kavgalar olabilir. Trafikte gerginliklere ve şiddete karşı dikkatli olmalıyız. 

22 Mayıs - Çarşamba

Ay tüm gün akrep burcunda. Kendimizi güçlü ve iradeli hissettiğimiz bir gün olacak. Bizi bu anlamda onaylayacak ve ikna edecek kişilerle de karşılaşabiliriz. Bu kişiler saygı duyduğumuz ve duruşlarını beğendiğimiz kişiler olacak. 

Güneş Plüto üçgeni bugün kesinleşiyor. Fikir bulma, güç kazanma, zihin kapasitesini en üst seviyede kullanma, yüzeysel konulara derinlik kazandırma, yeteneklerimizi açığa çıkartma gibi konularda destekleyici bir açı. Etkisi birkaç gün daha devam edecek. Bu süre içinde alacağınız elektronik aletlerin ömrü uzun ve dayanıklı olacaktır.

23 Mayıs - Perşembe

Yay burcunun 2 derecesinde gerçekleşen bir dolunayımız var. 

Yay burcunun temaları olan yurtdışı konuları, yabancı kültürler, üniversiteler, hak hukuk konularını gündemimize getirecek bu dolunay.

Dolunay yöneticisi Jüpiter boğa burcunun son derecelerinde. Uğraş verdiğimiz, emek harcadığımız konuların artık tamamlandığını ve elimize somut bir şeyler geçtiğini görebileceğiz.

Maddi anlamda biraz aşırılıklara kaçabiliriz. Dikkat etmekte fayda var.

Fanatizmin de farklı bir yüzünü görebiliriz. Bireysel anlamda hangi konularda fanatik bir tavır sergiliyoruz gözden geçirebiliriz.

Dolunaya Plüton’dan da destekleyici bir açı var. Fikirlerimize, kararlarımıza, aklımıza ve bilgimize güvenebileceğimizi söyleyen bir açı.

Dolunaydan en çok ikizler, yay, balık, başak burçlarının 0-7 derecelerinde gezegen yerleşimleri olanlar etki alacak.

24 Mayıs - Cuma

Ay yay burcundaki seyahatine devam ediyor. Her ne kadar dolunay enerjisi devam etse de Yay burcunun doğasına uygun olarak iyimser etkiler altındayız bugün. Hayalperest bir ruh halinde olabiliriz fakat bu sefer bu hayallerin gerçekleşme ihtimalleri çok yüksek. Akşam saatleri biraz bunalmış hissedebiliriz ve inzivaya çekilmek isteyebiliriz. Neyse ki ertesi gün tatil, biz de gezi planları yapabiliriz. 

25 Mayıs - Cumartesi

Ay akşama kadar yay burcunda kalacak. Dini ziyaretler yapmak, farklı kültürlere ait yerleri görmek, varsa yabancı arkadaşlarınızla görüşmek gibi planlar yapabilirsiniz. Akşam saatleri biraz umduğunu bulamamak şeklinde çalışabilir. Her ne beklentisindeysek kendimizi çok kaptırmamaya dikkat edelim. Ay akşam üzeri oğlak burcuna geçerek gerçekleri görmemize yardımcı oluyor. 

Venüs Plüto üçgeni bugün kesinleşiyor. Sağlam ilişkiler kurmak, birikimlerimizi değerlendirmek, estetik işlemler yapmak için doğru zamanlama. İlişkilerin de güçlendiği ve sağlamlaştığı ve fikir birliğinin yaşandığı bir süreç olacak. 

26 Mayıs -Pazar

Ay oğlak burcundaki yolculuğuna devam ediyor. Biraz kararsızlık yaşayacağımız bir gün olabilir. Üzerimize fazla sorumluluk alabiliriz. Ciddi konuşmalar yapmayı planlayanlar için özellikle öğle saatlerinde destekleyici enerjiler mevcut. 

Haftalık Burç Yorumları (20 Mayıs - 26 Mayıs 2024)

Koç

Koç ve Yükselen Koçlar: Yay burcundaki dolunay yurtdışı konularınızı gündeme getirecek. Yaptığınız başvurular varsa onlarla ilgili sonuçlar alabilirsiniz. Vize, pasaport başvurulularınız sonuçlanabilir. Mahkeme süreçlerinizle ilgili gelişmeler olabilir. 

 

Boğa

Boğa ve Yükselen Boğalar: Yay burcundaki dolunay finansal konularla ilgili etkiler veriyor size. Var olan borçlarınızı kapatabilirsiniz. Banka kredisi gibi işlemlerle ilgilenebilirsiniz. Eşinizin gelirleriyle ilgili gelişmeleriniz olabilir.

İkizler

İkizler ve Yükselen İkizler: Yay burcundaki dolunay ilişkiler evinizde gerçekleşiyor. Yeni bir ilişki karşınıza çıkabilir. Bitmeye yüz tutmuş ilişkiniz sonlanabilir. İlişkilerinizde iletişimin önemini fark edebilirsiniz. 

Yengeç

Yengeç ve Yükselen Yengeçler: Yay burcundaki dolunay iş, sağlık ve günlük rutinlerinizi ilgilendiren alanınızda gerçekleşiyor. İş seyahatleri yapabilirsiniz. Sağlık kontrollerinizi yaptırmanız iyi olacaktır.

Aslan

Aslan ve Yükselen Aslanlar: Yay burcundaki dolunay aşk, flört, yetenekler, çocuklar gibi konuları anlatan alanınızda gerçekleşiyor. Yeteneklerinizi kullanacağınız farklı alanlar keşfedebilirsiniz. İletişimin kuvvetli olduğu bir ilişki ortaya çıkabilir.

Başak ve Yükselen Başaklar: Yay burcundaki dolunayda evinizden, ailenizden uzaklara gidebilirsiniz ya da gitme düşüncesi kendini iyice gösterebilir. Taşınma, şehir, ülke değiştirme gibi fırsatlar önünüze çıkabilir.

Terazi

Terazi ve Yükselen Teraziler: Yay burcundaki dolunayda ticaret fırsatları önünüze çıkabilir. Kardeşlerinizle, kuzenlerinizle tatile çıkma planları yapabilirsiniz. Araba alım satımı yapma gibi meşguliyetleriniz olabilir.

Akrep

Akrep ve Yükselen Akrepler: Yay burcundaki dolunay para konularınızı ilgilendiriyor. Yatırımlarınızı dövize çevirme kararları alabilirsiniz. Seyahat, eğitim gibi harcamalarınız olabilir. Mahkemeler yoluyla cüzdanınıza para girebilir.

Yay

Yay ve Yükselen Yaylar: Sizin burcunuzdaki dolunaydan en çok siz etkileniyorsunuz. Özellikle iş alanınızda yeni oluşumlar gündeminize gelebilir. Motivasyonunuzun yüksek olduğu, konfor alanınızdan gönüllü olarak çıkacağınız bir dolunay olacak sizler için.

Oğlak

Oğlak ve Yükselen Oğlaklar: Yay burcundaki dolunay baskıladığınız duyguları su yüzüne çıkartacak. Rüyalarınız bu anlamda size rehberlik yapabilir. Hem ruhsal hem fiziksel sağlığınızla ilgilenebilirsiniz.

Kova ve Yükselen Kovalar: Yay burcundaki dolunay arkadaşlık ve sosyal çevrenizi ilgilendiren alanınızda olacak. Arkadaşlarınızla olan iletişiminizi gözden geçirebilir ve bazı arkadaşlıklarınızı sonlandırabilirsiniz. Hayalleriniz ile ilgili somut adımlar atabilirsiniz.

Balık

Balık ve Yükselen Balıklar: Yay burcundaki dolunay kariyer alanınızda gerçekleşecek. Çalışma hayatında olanlar için birden fazla fırsatlar ortaya çıkabilir. Hayatınızda birçok konuda kendinizi daha net ifade edebileceğiniz ve kendinizi gösterme ihtiyacında olacağınız bir dönem olacak sizler için.

Bir Cevap Yazın

*E-Posta adresiniz gösterilmez.

Oturum Aç

Şifremi Unuttum

İçeriği Şikayet Et