Astroloji

Yay Burcunda Yeniay | Haftalık Burç Yorumları (11 Aralık - 17 Aralık 2023)


Fatmagül / Aralık 11, 2023 / 233 Görüntüleme / 0 Yorum

Haftanın Astroloji Analizi (11 Aralık - 17 Aralık 2023) 

Yay Burcunda Yeniay 

11 Aralık - Pazartesi 

Haftaya Ay akrep burcunda başlıyoruz. Biraz mücadeleli bir enerji yayabiliriz. Öğleden sonra Ay yay burcuna geçiyor. İyimser, neşeli ruh halimiz geri gelecek. Akşam saatleri yolculuk yapacak olanlar gecikmelerle karşılaşabilir.

12 Aralık - Salı

Ay tüm gün yay burcunda ve balzamik evrede. Bağımlılıklarımızla yüzleşmekten kaçtığımız anlar olabilir. Fake atarak günü geçirebiliriz. Öğle saatleri sinirimizi bozan, bizi sinirlendiren olaylarla karşılaşabiliriz. 

13 Aralık - Çarşamba

Yay burcunun 20 derecesinde bir yeniayımız gerçekleşiyor. 

Yeniay yükseleni terazi ve yükselende güney düğüm var. Karmik, travmatik ilişkilerle karşılaşabiliriz. Yükselen yöneticisi Venüs akrep burcunda olduğundan ilişkilerde özellikle maddiyata dayalı krizler çıkabilir.

İletişim, medya, otomotiv alanlarında yeni atılımlara dair haberler alabiliriz.

Yeniay yöneticisi Jüpiter bize finansal konularda mevcut durumun daha da gerileyebileceğini söylüyor. Tasarruflarınızı, yatırımlarınızı gözden geçirip riskli adımlar atmayın.

Yeniay Neptünden sert açı alıyor. Telefon, kulaklık gibi cihazlarınız kaybolabilir. Dalgınlık, dikkatsizlik had safhada olabilir. Konsantre olmakta zorlanabiliriz. Medyada hukuksuzlukla ilgili olaylar sükse edebilir.

Merkür retro hareketine geçiyor ve yaklaşık 3 hafta retro hareketi devam edecek. Yeniay ile aynı gün retro hareketinin başlaması Merkür’ün anlattığı iletişim, kardeşler, eğitim, akrabalar gibi konularda devam eden negatif durumlara yeni bir sayfa açıp bu yönde bir yol çizmek adına zihninizi çalıştırması anlamına geliyor. Retro süresi boyunca her türlü iletişim ve ilişkinizi ya da kafa yapınızı revize edip yeniden yapılandırmamız isteniyor. 

Yeni aydan en çok etkilenecekler değişken burçların +/-5 20 derecesinde gezegen yerleşimi olanlar yani yay, ikizler, balık, başak burçları olacak.

14 Aralık - Perşembe

Ay tüm gün oğlak burcunda kalacak ve yeniay enerjisini devam ettirecek. Disipline olma, dikkat dağınıklığı, odaklanma gibi sorunlarınız varsa sabah saatlerini değerlendirebilirsiniz. Yaratım gücümüzün yüksek olduğu saatler olacak. Zihnimiz ve bilinçaltımız beraber çalışacağı için telkin, meditasyon gibi yöntemlerle bu sorunlarımızı düzeltmeye yönelik çalışmalar yaparak kendimize başlangıçlar hazırlayabiliriz. 

15 Aralık - Cuma

Ay günün büyük bir çoğunluğunda oğlak burcunda kalacak. Karar vermek, seçim yapmak gibi durumlar yaşayacak olanlar sabah saatlerini değerlendirebilir. Akşam saatleri haftanın yorgunluğunu fazlaca hissedebiliriz. Haftaya mücadele ederek başlamıştık, son dakikaya kadar bunu devam ettireceğimiz için bedenimiz fazla yorgun düşebilir.

16 Aralık - Cumartesi

Ay koca burcuna geçti. Enerjimizi toplayıp hafta sonunu denenmemişi deneyebilirsiniz. Elektrik tesisatlarınızla ilgilenebilirsiniz. Akşam saatlerinde kendinize farklı güzellik rutinleri oluşturabilirsiniz. Dışarda olmak, insanlar arasında vakit geçirmek size iyi gelecektir. 

17 Aralık - Pazar

Ay bugün de kova burcunda kalacak. Fikir ihtiyacı olanlar fikir yağmuruna tutulabilir. Teknolojik aletleriniz için alışverişinizi bugün yapabilirsiniz. Ama Merkür retrosunda olduğumuzu unutmayalım.

Güneş Neptün açısı bugün kesinleşiyor. Etkisi +/- 3 gün. Bağımlı tarafımız kendini daha çok gösterebilir. İlaç kullanımında artış olabilir. Ecza sektörüyle ilgili medyatik olaylar gündeme gelebilir. Kendimizi yorgun ve halsiz hissedebiliriz. 

Haftalık Burç Yorumları (11 Aralık - 17 Aralık 2023)

Koç

Koç ve Yükselen Koçlar: Yay burcundaki yeniay yurtdışı konularınızla ilgili atılım yapmanıza sebep olacak. Dış ticaretle ilgilenenler yeni ticari anlaşmalar yapabilir. Ticari seyahatler gerçekleştirebilir. Hukuksal konularınızla ilgili gelişmeler olabilir. 

Boğa

Boğa ve Yükselen Boğalar: Yay burcundaki yeniay finans alanında etkiler veriyor size. Yeni yatırım planları, yabancı para alışverişi, bankalarla ve sigortalarla ilgili yazışma trafikleri gibi gelişmeler verebilir. Eşinizin geliriyle ilgili yenilikler de yaşayabilirsiniz.

İkizler

İkizler ve Yükselen İkizler: Yay burcundaki yeniayda ikili ilişkiler ve ortaklıklarınızla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. İlişkinizi başka bir boyuta taşımak isteyebilirsiniz. İlişkisi olmayanlar yeni bir ilişki başlangıcı yapabilir fakat Merkür retrosunu göz önünde bulundurarak adımlarınızı atmayı unutmayın.

Yengeç

Yengeç ve Yükselen Yengeçler: Yay burcundaki yeniayda iş ve günlük hayatınızda yeni düzenlemelere, yeniliklere gidebilirsiniz. Taşınma, iş değiştirme gibi kararlar alabilirsiniz. Sağlık kontrollerinizi yaptırabilirsiniz.

Aslan

Aslan ve Yükselen Aslanlar: Yay burcundaki yeniay flört, çocuklar, hobiler gibi konularda etki veriyor size. Sosyal medya üzerinden çok fazla insanla tanışıp flört yaşayabilirsiniz. Çocuklarınızın eğitim hayatlarıyla ilgili gelişmeler olabilir.

Başak ve Yükselen Başaklar: Yay burcundaki yeniay taşınma, yer değiştirme, yurttan ayrılma gibi etkiler verebilir. Başka bir şehirde yaşama planları yapabilirsiniz. Taşınmak için aksiyon alabilirsiniz. Ailenizin seyahat işlerinin siz yüklenebilirsiniz.

Terazi

Terazi ve Yükselen Teraziler: Yay burcundaki yeniay eğitim, ticaret, iletişim gibi konularla ilgili etkiler veriyor size. Yabancı dil eğitimi için araştırmalarınızı başlatabilirsiniz. İhracat, e-ticaret gibi alanlarda girişimlerde bulunabilirsiniz.

Akrep

Akrep ve Yükselen Akrepler: Yay burcundaki yeniayda parasal konular ve birikimlerinizle ilgili yeni bir yollar deneyebilirsiniz. Yabancı para yatırımlarınızda kâr edebilirsiniz. Eğitimler ve seyahatler için harcamalar yapabilirsiniz. Pasaport, vize gibi işlemlere ödemeler yapabilirsiniz.

Yay

Yay ve Yükselen Yaylar: Sizin burcunuzdaki yeniayla beraber fiziksel durumunuzla ilgili yenilikler yapabilirsiniz. Spora başlama kararı alabilirsiniz. Kilo almaya müsait bir zaman sizin için, dikkat etmenizde fayda var. İlişkileriniz de yeni kararlar alabilirsiniz. Özgürlükçü tarafınız daha ağır basabilir.

Oğlak

Oğlak ve Yükselen Oğlaklar: Yay burcundaki yeniayda ruh halinizin daha keyifli olacağı bir dönem sizin için. Olumlu bir bakış açısı geliştirebilirsiniz. Bu dönemde göreceğiniz rüyalar çok net ve size birşeyler anlatmaya çalışan rüyalar olabilir.

Kova ve Yükselen Kovalar: Yay burcundaki yeniayda arkadaş gruplarınızla beraber seyahat planları yapabilirsiniz. Seminerler, eğitimlere katılıp yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Sosyal çevrenizle keyifli vakitler geçireceğiniz etkinlikler yapabilirsiniz.

Balık

Balık ve Yükselen Balıklar: Yay burcundaki yeniay kariyer hayatınızla ilgili yeni bir farkındalık ve bakış açısı katabilir. Yeni bir işe başlama kararı alabilirsiniz. Yurtdışı bağlantılı şirketlerle görüşmeler yapabilirsiniz. Sosyal medyayı iş olarak kullanmaya başlayabilirsiniz.

Bir Cevap Yazın

*E-Posta adresiniz gösterilmez.

Oturum Aç

Şifremi Unuttum

İçeriği Şikayet Et