Astroloji

Yengeç Burcunda Dolunay | Haftalık Burç Yorumları (25 Aralık - 31 Aralık 2023)


Fatmagül / Aralık 25, 2023 / 283 Görüntüleme / 0 Yorum

Haftanın Astroloji Analizi (25 Aralık - 31 Aralık 2023) 

Yengeç Burcunda Dolunay 

25 Aralık - Pazartesi 

Haftaya ikizler burcunda başlıyoruz. İletişim trafiğinin yoğun olduğu ve iletişimin önemli olduğu bir gün olacak. Araç bakımlarınızı bugün yapabilirsiniz. Kardeşleriniz, kuzenleriniz, yakın arkadaşlarınızla planlar yapabilirsiniz.

Venüs Neptün üçgeni bugün kesinleşiyor. Bu dönemle başlayan ilişkilerde ruh eşi bağlantıları kuvvetli olacaktır. İdealize ettiğiniz, hayalini kurduğunuz ve hayatınıza çekmek istediğiniz ilişkiler için meditasyon, imgeleme gibi ruhsal çalışmalar yapabilirsiniz. 

Mars kuzey düğüm ile olumlu açı içerisinde. Geleceğe yönelik planlarınız ve girişimleriniz için gerekli olan cesareti kazanabilir ve adımlarınızı atabilirsiniz. Hayatınızda bu anlamda hızla kadersel gelişmeler olabilir.  

26 Aralık - Salı

Ay günün büyük çoğunluğunda ikizler burcunda olacak. Öğle saatlerine doğru yöneticisi retro Merkür ile karşıt açı içinde olacak. Geçmiş konular önünüze gelebilir. Özellikle yazılı olan işlerinizle ilgili yapılan hatalar karşınıza çıkıp problem yaşatabilir. Bu hataları düzeltmekle uğraşabilirsiniz. Yanlış yere mail gönderme, yanlış kişiye mesaj atma gibi karışıklıklar yaşayabilirsiniz. 

27 Aralık - Çarşamba

Bugün dolunay günü. Yılın son dolunayı yengeç burcunun 4 derecesinde gerçekleşecek.

Son derece nostaljik bir dolunay. Geçmişe gitme dürtümüz iyice görünür olabilir.

Ev ve aile sorumluluklarımız her zamankinden fazla olabilir.

Evlenme teklifleri, evliliğe giden ilişkiler bu dönemde artabilir.

Boşanma kararları da evlenme kararları kadar çok olacaktır. Devam eden boşanma süreçleri sonuçlanacaktır. 

Reflü, gastrit gib imide problemleri yaşayabiliriz. 

Dolandırıcılık enerjisi çok aktif. Özellikle internet üzerinden dolandırıcılıklara karşı tetikte olun.

Dolunaydan öncü burçların (+/- 5) 4 derecesinde gezegen yerleşimleri olanlar etkilenecek.

28 Aralık - Perşembe

Ay tüm gün yengeç burcunda kalarak dolunay enerjisini devam ettiriyor. Öğle saatlerinde ikilemde kalacağınız, karar vermekte zorlanacağınız konularla karşılaşabilirsiniz. Şartları iyi tartıp sizi biraz zorlayacak ve konfor alanınızdan çıkaracak seçeneği tercih etmeniz daha iyi olacaktır. 

Merkür Mars kavuşumu bugün kesinleşiyor ve etkisi hafta boyunca devam edecek. Fanatik kişilerin sebep olduğu gerilimler, çatışmalar olabilir. Bireysel anlamda öglelenme, kavga etme, fevri davranma enerjisi çok açık. Sakinliği tercih etmek önemli.

29 Aralık - Cuma

Ay aslan burcuna geçti. İlgi çekmek, iltifat almak, göz önünde bulunmak ruhsal ihtiyaçlarımız arasında olacak. Özgüvenimizi artıracak çalışmalar yapmak için çok uygun bir gün. Hobi alanlarımızla ilgilenmek de bize iyi gelecek şeyler arasında. 

Mars Neptün karesi bugün kesinleşiyor. Önümüzü görmeden, plansız, başını sonunu düşünmediğimiz ve sonrasında pişman olacağımız eylemlerimiz olabilir. Yaptığımız herşeyi farkında olarak yapmamız daha verimli olacaktır bizim için.

Venüs bugün yay burcuna geçiyor. İlişkilerimizde özgürlük teması ön planda olacak. Partnerimizle seyahat planlaması yapabiliriz. Yurtdışı konuları için harcamalarımız olabilir. Bazı ilişkiler hukuksal bir süreç içine girebilir. Gezmek, seyahat etmek bize keyif verecek eylemler arasında. Yeni yerler keşfederek keyfini çıkartabiliriz. 

30 Aralık - Cumartesi

Ay tüm gün aslan burcunda. Tiyatro, konser gibi sahne sanatlarıyla ruhumuzu besleyebiliriz. Kuaför randevularımızı bu güne planlayabiliriz fakat öğleden sonra olmaması daha iyi olabilir. İstemediğimiz sonuçlarla karşılaşabiliriz zira. Akşam saatleri çocuklarla vakit geçirebiliriz, çizgi film izleyerek içimizdeki çocuğu da eğlendirebiliriz. 

31 aralık - Pazar

Yılın son günü ay günün büyük bir kısmını aslan burcunda geçirecek ve adeta eğlence için son hazırlıklarınızı tamamlayın diyecek. Sabah güne çok enerjik ve heyecanlı başladık, öğleden sonra Ay başak burcuna geçerek başak huysuzluğunu çalıştırabilir. Eğlence mekanlarında çeşitli engellemeler ve yasaklar olabilir. Eğlenmek için gittiğiniz yerlerde beklediğiniz kadar eğlenemeyebilir hatta tam tersi sıkılabilir ve vaktinden önce oradan ayrılabilirsiniz.   

Haftalık Burç Yorumları (25 Aralık - 31 Aralık 2023)

Koç

Koç ve Yükselen Koçlar: Yengeç burcundaki dolunay ail eve ev konularıyla ilgili gerilim yaşatabilir. Miras, gayrimenkul gibi konularda ev halkı problemler çıkartabilir. İş ve ev hayatınızı dengede tutmakta zorlanabilirsiniz. 

Boğa

Boğa ve Yükselen Boğalar: Yengeç burcundaki dolunay kardeşleriniz ve yakın çevrenizdeki geçmişte kalmış olayları gündeminize oturtabilir. Duygularınızı dile getirirken yanlış yöntemler tercih ederek haklıyken haksız duruma düşebilirsiniz.

İkizler

İkizler ve Yükselen İkizler: Yengeç burcundaki dolunay para konularınızı gündeme getirecek. Parasal konularda fazla duygusal davranabilir ve yanılgılara düşerek yanlış yatırımlar yapabilirsiniz. Tutumlu olmanız ve para anlamında kendi çıkarlarınızı gözetmeniz gereken bir dönem.

Yengeç

Yengeç ve Yükselen Yengeçler: Dolunay sizin burcunuzda gerçekleşiyor. Motivasyon kaynağınız aileniz. Aile desteği alarak hayatınızın önemli alanlarında harekete geçebilir ve kendinizi gösterebilirsiniz. Ufak tefek mide rahatsızlıkları yaşayabilirsiniz.

Aslan

Aslan ve Yükselen Aslanlar: Yengeç burcundaki dolunayda korkularınızla yüzleşebilirsiniz. Geçmiş travmalarınız rüyalarınız vasıtasıyla su yüzüne çıkabilir. Bilinçaltınız dikkat çekmek istiyor. Kabuğunuzdan çıkarak ruhsal tarfınızla ilginmek sizin için iyi olacaktır.

Başak ve Yükselen Başaklar: Yengeç burcundaki dolunay arkadaş ve sosyal çevre alanınızda gerçekleşecek. Ev ortamlarında düzenlenen organizasyonlara katılabilirsiniz. Arkadaşlarınızla toplanıp geçmişi yad ederek duygusal zamanlar geçirebilirsiniz.

Terazi

Terazi ve Yükselen Teraziler: Yengeç burcundaki dolunay kariyer alanınızda gerçekleşecek. İş arayışında olanlar için evden çalışabileceği veya kendini evinde hissedeceği iş fırsatları doğabilir. Mevcut işinizde taşınma, farklı bir pozisyona geçme, terfi alma gibi gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Akrep

Akrep ve Yükselen Akrepler: Yengeç burcundaki dolunay yurtdışı, eğitim, mahlemeler gibi konularınıza ışık tutacak. Evden uzaklaşacağınız, belki ev hasreti yaşayacağınız bir dönem sizin için. Kiracı-evsahibi gibi sebeplerden dolayı hukuksal konuları olanlar için gelişmeler olabilir.

Yay

Yay ve Yükselen Yaylar: Yengeç burcundaki dolunay finansal kaynaklarınızın olduğu alanınızda olacak. Konut kredisi gibi sebeplerden dolayı bankalarla görüşmeleriniz olabilir. Eşinizin geliriyle ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Oğlak

Oğlak ve Yükselen Oğlaklar: Yengeç burcundaki dolunay ilişki, evlilik, ortaklıklar alanınızda olacak. Evlenme, boşanma gibi kararlar alabilirsiniz. Mevcut ilişkiniz aile kurma yolunda bir ciddiyete gidebilir. Aile fertlerinizle beraber ortaklı bir iş yapma kararı alabilirsiniz.

Kova ve Yükselen Kovalar: Yengeç burcundaki dolunay sağlık ve günlük rutinlerinizi anlatan alanınızda gerçekleşecek. Sağlık kontrollerinizi ihmal etmemeniz gereken bir dönem. Yaşadığınız bir sağlık problemi sonlanabilir. Evcil hayvan sahiplenme kararı alabilirsiniz.

Balık

Balık ve Yükselen Balıklar: Yengeç burcundaki dolunay aşk, çocuk, hobiler alanınızda gerçekleşecek. Geçmişte tanıdığınız birisiyle flörtleşmeye başlayabilirsiniz. Görücü usulü tanışmalar olabilir. Çocuk yapmak planları olanlar için dolunay destekleyici bir görev üstleniyor. 

Bir Cevap Yazın

*E-Posta adresiniz gösterilmez.

Oturum Aç

Şifremi Unuttum

İçeriği Şikayet Et