Astroloji

Yengeç Burcunda Yeniay | Haftalık Burç Yorumları (1 Temmuz - 7 Temmuz 2024)


Fatmagül / Temmuz 01, 2024 / 241 Görüntüleme / 0 Yorum

Herkese merhaba. Mutlu ve güzel bir hafta geçirmenizi dilerim. Bu haftaya yengeç burcundaki dolunay damasını vuruyor. Detaylar yazının devamında.. 

Haftanın Astroloji Analizi (1 Temmuz - 7 Temmuz 2024) 

1 Temmuz - Pazartesi 

Haftaya Ay boğa burcunda başlıyoruz. İştahımız açılabilir ve yeme içmeyi fazla kaçırabiliriz. Tatlı krizimiz olmazsa olmazlardan. Canımız hiçbir şey yapmak istemeyebilir, üşengeçlik yapabiliriz. 5 dakika daha uyuyayım diye diye alarmı erteleyip işe geç kalabiliriz. Sakin, dingin bir ruh halinde olabiliriz. Akşam saatlerinde Ay Mars kavuşumuyla beraber bu sakinliğimizden eser kalmayabilir. Birilerine patlama, azarlama, kavga çıkartmaya meyilliyiz, dikkat! 

2 Temmuz - Salı

Ay boğa 18:50’ye kadar boğa burcunda kalacak. Sabah saatleri sürpriz enerjilere açık. Duygusal olarak çok fazla iniş çıkış yaşayabiliriz. Akşam saatlerinde Ay ikizler burcuna geçiyor ve Plüto ile üçgen açı yapıyor. Sosyal medyada zorbalık, baskın, toplulukların yaptığı eylemler gibi haberler görebiliriz.

Merkür aslan burcuna geçti. Söylemlerimiz abartılı, ukalaca, kendimizi över şekilde olacak. Bu enerji hamurunda olmayan insanlar biraz yüksekten atarak konuşabilir. Ortalık boş özgüven dolu insanlarla dolu olabilir. Herkese hayranlık duymayın. Tabi bir de narsistler için de gün yüzü doğuyor. Kendilerini daha güçlü hissedecekleri için baskı uygulayabilirler üzerimizde. Hiç fırsat vermeyin. Merkür aslan geçişini kendini göstermekte, düşüncelerini özgüvenli bir şekilde ifade etmekte zorlanan, her türlü özgüven konusuyla mücadele eden kişiler kendilerine özgüven kazandırmak için pratik yapma zamanı olarak kullanabilir. Aslan deyince flörtten bahsetmemek olmaz. Flörtöz tarafımızı, ağzımızla laf yaparak tavlama özelliğimizi kullanabiliriz. Flört uygulamaları olduğundan daha çok revaçta olacak.

Güneş düğümlerle açı içinde. Kadersel, tesadüf zannettiğimiz olaylarla karşılaşabiliriz. Evlilik tekliflerinin çok olduğu birkaç gün olabilir.

3 Temmuz - Çarşamba

Ay tüm gün ikizler burcunda ilerleyecek ve sabah saatlerinde Jüpiter ile kavuşacak. Çok fazla doğru olmayan haberlerle karşılaşabiliriz. Neyin gerçek neyin yalan olduğunu bilmeyeceğimiz için yargısız infazda bulunmamak en doğrusu. Dedikodu, laf kalabalığı çok fazla. Çenesi düşük insanlar biraz bizi yorabilir ya da bizim çenemiz düşebilir. 

Merkür Plüto karşıtlığı bugün kesinleşiyor. Fikirlerimizi, düşüncelerimizi söylemede engellenebiliriz. Üzerimizde üstünlük kurmaya, aklımızla oynamaya çalışanlar olabilir. Fikrimizi kökten değiştirecek olaylar yaşayabiliriz.

Venüs Satürn üçgeni bugün kesinleşiyor. Kentsel dönüşümle ilgili destek haberleri duyabiliriz. İlişkiler açısından destekleyici bir etki. Verdiğimiz emeklerin, gösterdiğimiz sabrın karşılığını alacağız. Para biriktirmek, para kazanmak ve paramızın bereketlenmesi için enerji çalışmaları yapabiliriz.

4 Temmuz - Perşembe

Ay 23:51’e kadar ikizler burcunda kalacak. Biraz zihin dağınıklığı yaşayabiliriz, zihnimizi toparlamakta zorlanabiliriz. İletişim, konuşmak, yazmak, gezmek bizi iyi hissettirecek aktivitelerden. Ay kapanan evrede olduğu için yaratıcılığımızı artıracak şeyler yaparak da zamanı değerlendirebiliriz. 23:51’de Ay yengeç burcuna geçiyor.

5 Temmuz - Cuma

Ay tüm gün yengeç burcunda olacak. Duyguların yoğun yaşandığı, biraz noltaljik bir gün olabilir. Eski, kullanmadığınız eşyaları ayıklayabilir, birikmiş işlerinizi bitirebilirsiniz. Evde ilgilenmenizi bekleyen işlerle uğraşabilirsiniz. 

6 Temmuz - Cumartesi

Yengeç burcunun 14 derecesinde bir yeniay var. Yeniay Sirius sabit yıldızı, Hades ve Kronos transneptünyenleri ile kavuşumda.

Olasılıklar; kentsel dönüşümde devlet desteği, başarılı projelerin başlaması, boşanmalar, evlilikler, kadın hastalıkları ile ilgili yeni çözümler, sokak köpekleriyle ilgili devlet yetkililerince alınacak önlemler, yaptırımlar, kurallar, yasalar. 

Emlak piyasasında yenilikler, emlak fiyatlarında artışlar. Yatırımların arsa, arazi gibi alanlara yapılması.

Tarım ve hayvancılıkta talepe yetişememekten kaynaklı fiyat artışları.

Bireysel olarak yeniayda başlattığımız, tohumunu attığımız her iş destek görerek başarıya ulaşacak. 

Yeniaydan yengeç, oğlak, koç, terazi burçlarının 10-20 derecelerinde gezegen yerleşimleri olanlar en çok etkiyi alacak olanlar.

Sağlık açısından mide rahatsızlıkları baş gösterebilir. 

7 Temmuz - Pazar

Ay sabahın erken saatlerine kadar yengeç burcunda ilerleyecek. Sabah erken saatte kalkabilecek olanlar meditasyon, ibadet gibi ruhsal çalışmalarla enerjiyi değerlendirebilir. 6:55’de Ay aslan burcuna geçiyor ve yeniay enerjisini aslan burcuyla deneyimlemeye devam ediyoruz. Kuaför işlemlerinizi bugün yaptırabilirsiniz. Kendinizi ortaya koymak, göstermek ve gösteriş yapmak için bugün başlangıçlar yapabilirsiniz. 

Haftalık Burç Yorumları (1 Temmuz - 7 Temmuz 2024)

Koç

Koç ve Yükselen Koçlar: Yengeç burcundaki yeniay ev, aile, kökler alanınızda gerçekleşiyor. Evinizle ilgili değişiklikler yapabilirsiniz. Taşınmayı düşünenler istedikleri gibi bir ev bulabilirler. Psikolojik olarak aile köklerinizle olan bağ çalışmaları yapabilirsiniz. 

Boğa

Boğa ve Yükselen Boğalar: Yengeç burcundaki yeniayda ticaret, eğitim gibi konularla ilgili başlangıçlar yapabilirsiniz. Kardeşlerinizden, yakın çevrenizden destek göreceğiniz, onların fikirlerine ihtiyaç duyabileceğiniz bir yeniay olacak. 

İkizler

İkizler ve Yükselen İkizler: Yengeç burcundaki yeniay para, özdeğer, bedeninizi anlatan alanınızda gerçekleşecek. Birikimlerinizi emlak alanında yapma kararı alabilirsiniz. Göğüs küçültme/büyütme gibi bedeninizde değişiklikler yapabilirsiniz. 

Yengeç

Yengeç ve Yükselen Yengeçler: Sizin burcunda gerçekleşecek yeniayda hayatınızın önemli alanlarında değişiklik yapmak için gerekli motivasyonu sağlayacaksınız. Diyete başlamak, beslenme düzeninizi değiştirmek, fiziksel görüntünüzde farklılık yapmak gibi atılımlar yapabilirsiniz.

Aslan

Aslan ve Yükselen Aslanlar: Yengeç burcundaki yeniay bilinçaltınız, hastaneler, barınaklar gibi konuları anlatan alanınızda olacak. Bağış yaparak, yardım kuruluşlarına katılarak, ruhsal çalışmalar yaparak yeniay enerjisini kullanabilirsiniz.

Başak ve Yükselen Başaklar: Yengeç burcundaki yeniay sosyal çevreniz ve arkadaşlıklarınızla ilgili etkiler verecek. Arkadaşlarınızla yemekli davetlere katılabilirsiniz ya da yemekleri sizin yaptığınız bir davet organize edebilirsiniz. Evlenecek arkadaşlarınızın düğün törenlerine davet edilebilirsiniz.

Terazi

Terazi ve Yükselen Teraziler: Yengeç burcundaki yeniay kariyer alanınızda gerçekleşiyor. İş arayanlar için evden çalışabilecekleri iş fırsatları oluşabilir. Ofis ortamınıza yeni kurallar, yeni otorite figürleri gelebilir. Kariyer hayatı içinde olmayanlar kendilerini ön plana çıkartacak ve öncülüğünü yapacak gelişmeler yaşayabilirler.

Akrep

Akrep ve Yükselen Akrepler: Yengeç burcundaki yeniay yurtdışı, uzak seyahatler, eğitimler, mahkemeler alanınızda gerçekleşecek. Boşanma davası açmak isteyenler bu yeniayda işlemleri başlatabilir. Evlilik ya da eğitim yoluyla yurtdışına göç edenleriniz olabilir.

Yay

Yay ve Yükselen Yaylar: Yengeç burcundaki yeniay finansal alanlarınız ve krizler evinizde olacak. Aile içinde yaşanacak krizleri sizin yönetmeniz gerekebilir. Yastık altı yatırımlar yapabilirsiniz. Vergi, banka kredisi gibi ödemeleriniz olabilir.

Oğlak

Oğlak ve Yükselen Oğlaklar: Yengeç burcundaki yeniay ilişkiler ve ortaklıklar alanınızda gerçekleşiyor. Hayatınıza yeni insanlar gelebilir, yeni ilişkiler başlatabilirsiniz. İş ortaklıklarıyla alakalı görüşmeler yapabilirsiniz.

Kova ve Yükselen Kovalar: Yengeç burcundaki yeniay ile beraber günlük rutinlerinizde yenilikler yapabilirsiniz. Yer değişikliği, ortam yeniliği olabilir. Mide hassasiyeti yaşayabilirsiniz. Kilo almaya eğilimli olabilirsiniz.

Balık

Balık ve Yükselen Balıklar: Yengeç burcundaki yeniay aşk, çocuk ve yeteneklerinizin evinde gerçekleşiyor. Duygusal olarak bağlılık duyacağınız biriyle tanışabilirsiniz. Çocuk sahibi olmak isteyenler için uygun bir zaman.

Bir Cevap Yazın

*E-Posta adresiniz gösterilmez.

Oturum Aç

Şifremi Unuttum

İçeriği Şikayet Et