İlginç Bilgiler

Mayıs 2024 | En Çok Beğenilen 10 Yabancı Netflix Dizisi ve Konuları


Mayıs 14, 2024 / 324 Görüntüleme / 0 Yorum

Netflix, her zevke uygun çok çeşitli içerik sunan eğlence sektöründe bir güç merkezi haline gelmiş durumda. Sürükleyici dramalardan iç açıcı komedilere kadar yayın platformunda herkes için bir şeyler var! Bu yazımızda en çok beğenilen 10 Netflix dizisine derinlemesine bakacağız ve ele aldıkları konuları keşfederek onları bu kadar popüler yapan şeyin ne olduğuna dair konuşacağız. Hazırsanız mısırlarınızı patlatın, başlıyoruz!

Mayıs Ayında En Çok Beğenilen 10 Netflix Dizisi

Öncelikle şunu söyleyelim, bu sıralama Netflix’in kendi oluşturduğu sıralamadan alınmıştır. Netflix tarafından sıralanmış, son dönemlerin en çok beğenilen 10 dizi şu şekilde;

  1. 3 Body Problem
  2. Unlocked: A Jail Experiment
  3. The Gentlemen
  4. Bad Dinosaurs
  5. Baby Reindeer
  6. RIPLEY
  7. Heartbreak High
  8. Files of the Unexplained
  9. Testament: The Story of Moses
  10. I Woke Up A Vampire

Şimdi de bu dizilerin konularına bir göz atalım. 

En Çok Beğenilen 10 Yabancı Netflix Dizisi ve Konuları

#1 3 Body Problem

3 Body Problem

Zamanı, mekanı ve doğa kanunlarını aşan bir yolculuğa çıkmaya hazır olun. Netflix'in en sevilen dizilerinden biri olan 3 Body Problem, ekranda daha önce görülmemiş destansı bir macera sunmayı vaat ediyor. Liu Cixin'in çığır açan bilimkurgu üçlemesinin David Benioff, DB Weiss ve Alexander Woo gibi yetenekli yaratıcılardan oluşan bir ekip tarafından yönetilen bu uyarlaması, sürükleyici anlatımı ve muhteşem oyuncu kadrosuyla izleyicileri büyülüyor. 

Serinin merkezinde bilimsel keşiflerin, varoluşsal tehditlerin ve insan ruhunun dayanıklılığının hikayesi yatıyor. Farklı kıtalarda ve dönemlerde geçen 3 Body Problem, kendilerini anlaşılmaz ölümcül bir tehdide karşı verilen savaşın ön saflarında bulan beş parlak bilim insanının yolculuğunu konu almaktadır. Evrenin gizemlerini daha derinlemesine araştırdıkça, insanlığın evren hakkında bildiğini düşündüğü her şeye meydan okuyacak gerçekleri ortaya çıkarıyorlar.

Oyuncu Kadrosu / 3 Body Problem

Oyuncu kadrosunun başında, Dr. Wang Miao karakterini canlandıran Jess Hong yer alıyor. Bir aktris olarak çok yönlülüğü ve derinliğiyle tanınan Hong, kendisini entrika ve tehlikelerle dolu bir dünyanın içinde bulan kararlı bilim adamı rolüne ilgi çekici bir varlık katıyor. Yanında Profesör Ye Wenjie rolüyle seriye ciddiyet ve bilgelik katan Liam Cunningham da yer alıyor. Cunningham'ın incelikli performansının, ahlak ve bilimsel etiğin karmaşıklıkları arasında yol alırken izleyicilerde yankı uyandıracağı kesin. Kadroyu tamamlayan diğer isim ise esrarengiz Ye Zhetai rolüyle seriye gizem katan Eiza González. González, büyüleyici varlığı ve şiddetli zekasıyla karaktere hayat veriyor.

Göz kamaştırıcı özel efektlerden düşündürücü felsefi temalara kadar dizi, bilim kurgu dünyasında mümkün olanın sınırlarını zorlamayı vaat ediyor. Karakterler varoluşsal sorularla uğraşırken ve bilinmeyenle yüzleşirken izleyenler kendilerini her şeyin mümkün olduğu bir dünyanın içinde bulacaklar.

#2 Unlocked: A Jail Experiment

Unlocked: A Jail Experiment

Daha önce televizyonda görülmemiş, çığır açıcı bir sosyal deneye tanık olmaya hazırlanın. Netflix'in en yeni realite dizisiUnlocked: A Jail Experiment, izleyicileri bir ıslahevinin sınırları içinde özgürlüğün dönüştürücü gücüne eşi benzeri görülmemiş bir bakış için parmaklıklar ardına götürüyor. Arkansas'taki bir hapishanenin ileri görüşlü şerifinin önderlik ettiği bu düşündürücü dizi, geleneksel hapsetme ve rehabilitasyon kavramlarına meydan okuyor ve insan doğasının ve toplumun karmaşıklıklarına bir bakış sunuyor.

Unlocked: A Jail Experiment

Unlocked: A Jail Experiment dizisinin merkezinde hapishane şerifinin mahkûmlara, ceza infaz kurumunun duvarları içinde nadiren görülen düzeyde bir özerklik verme yönündeki cesur kararı yer almaktadır.  Gelenekten cesur bir şekilde ayrılarak, mahkûmlara kendi seçimlerini yapma, karar alma süreçlerine katılma ve kişisel gelişim ve sorumluluğu teşvik etmeyi amaçlayan faaliyetlere katılma konusunda daha fazla özgürlük veriliyor. Bu reality dizisi ilerledikçe izleyiciler, mahkûmların yeni keşfedilen özgürlüklerle boğuştuğu ve parmaklıklar ardındaki yaşamın gerçekleriyle yüzleştiği radikal sosyal deneyin iniş ve çıkışlarına tanık olmaya davet ediliyor.

#3 The Gentlemen

The Gentlemen

Netflix'in en yeni orijinal dizisi The Gentlemen drama, gerilim ve entrikaların büyüleyici bir karışımı olacağa benziyor. Başrollerinde Theo James, Kaya Scodelario ve Giancarlo Esposito'nun da bulunduğu bir kadronun yer aldığı bu sürükleyici hikaye, prestijli bir aile mülkünün sınırları içinde gizlenmiş bir esrar imparatorluğunun beklenmedik keşfini araştırıyor. 

Hikayenin merkezinde yetenekli Theo James'in canlandırdığı aristokrat Eddie var. Ailesinin mirasını devralan Eddie, burnunun dibinde yürütülen büyük bir esrar operasyonunun varlığını ortaya çıkardığında şok olur. Bu açıklamanın sonuçlarıyla uğraşırken, kendisini imparatorluğun yasadışı işlerini ne pahasına olursa olsun korumaya kararlı olan acımasız sahipleriyle tehlikeli bir kedi fare oyununun ortasında bulur.

James'e, Eddie'nin müttefiki Olivia rolüne derinlik ve karmaşıklık katan Kaya Scodelario katılıyor. Birlikte, aile mirasının ardındaki gerçeği ortaya çıkarmak ve yollarına çıkan güçlü güçlerle yüzleşmek için tehlikeli bir yolculuğa çıkıyorlar. Scodelario'nun Olivia'yı canlandırması, diziye bir zeka ve kararlılık katmanı katıyor zira o, mülkü kendi çıkarları için sömürmek isteyenlere karşı zorlu bir düşman olduğunu kanıtlıyor.

Oyuncu Kadrosu / The Gentlemen

Kadroyu tamamlayan, kurnaz ve acımasız marihuana patronunu canlandıran eşsiz Giancarlo Esposito, diziye tehlike ve gerilim duygusu katıyor. Eddie ve Olivia kendilerini Esposito ve arkadaşlarıyla ölümcül bir zeka oyununun içinde bulurken, Esposito'nun hakim varlığı ve manyetik performansı onu zorlu bir düşman haline getiriyor. Arka planda İngiliz aristokrasisinin yer aldığı dizi, bireylerin çıkarlarını korumak ve statükoyu sürdürmek için ne kadar ileri gidebileceğini araştırıyor. Eddie ve Olivia, aldatma ve ihanetin karanlık sularında yol alırken, kendi ahlaki pusulalarıyla yüzleşmek ve hayatlarının gidişatını şekillendirecek zor seçimler yapmak zorunda kalıyorlar.

Sürükleyici anlatımı, yıldız oyuncu kadrosu ve baş döndürücü görselleriyle The Gentlemen, sürükleyici dram ve yüksek riskli entrika hayranlarının mutlaka izlemesi gereken bir dizi! Büyüleyici hikayesi ve unutulmaz karakterleriyle bu dizi, izleyicileri sonuna kadar heyecanlandıracak.

#4 Bad Dinosaurs

Bad Dinosaurs

Netflix'in en yeni animasyon dizisi Bad Dinosaurs ile ilginçlik, kahkaha ve tarih öncesi cazibeyle dolu bir dünyaya zamanda yolculuk yapmaya hazırlanın. Joel Veitch, David Shute ve Alex Mallinson'dan oluşan yetenekli üçlünün yarattığı bu keyifli gösteri, her yaştan izleyiciyi renkli ve komik tarih öncesi dünyalarında gezinen sevimli bir Tyrannosaur ailesine katılmaya davet ediyor.

Bad Dinosaurs’un kalbinde, tuhaflıkları ve maceraları her bölümün odak noktası olan yaramaz Tyrannosaur ailesi yer alıyor. Şakacı ve bastırılamaz T-Rex ebeveynlerinin önderliğinde izleyiciler, yaramaz oldukları kadar sevimli de bir dizi karakterle tanışıyor. Meraklı ve maceracı bebek T-Rex'ten bilge ve sabırlı büyükanne ve büyükbabaya kadar ailenin her üyesi, diziye kendi benzersiz kişiliğini ve çekiciliğini katıyor. 

Canlı animasyonu, akılda kalıcı müziği ve iç açıcı hikaye anlatımıyla bu dizinin her yaştan izleyiciyi büyüleyeceği kesin. İster bir dinozor meraklısı olun ister sadece kendinizi iyi hissettiren bir eğlence arıyor olun bu büyüleyici serinin ekranınıza neşe ve kahkaha getireceği kesin!

#5 Baby Reindeer

Baby Reindeer

Netflix'in sürükleyici yeni dizisi Baby Reindeer ile psikolojik bir inişli çıkışlı yolculuğa çıkmaya hazırlanın. Yetenekli Richard Gadd'ın yarattığı bu yoğun drama, sınırların bulanıklaştığı ve gerçekliğin çarpık olduğu bir dünyada takıntının sonuçlarını ve insan ilişkilerinin karmaşıklığını ele alıyor. 

Baby Reindeer'ın merkezinde, hassas bir kadına karşı görünüşte masum bir iyi niyet gösterisinin kontrolden çıkan bir olaylar zincirini başlatan başarısız bir komedyenin hikayesi yer almaktadır. Nezaket ve manipülasyon arasındaki çizgiler bulanıklaştıkça, her iki karakter de kendilerini, ikisini de tüketmekle tehdit eden boğucu bir takıntı ağının içinde sıkışıp kalmış halde bulur. 

Oyuncu kadrosunun başında, sorunlu komedyen rolüne saf bir yoğunluk katan Richard Gadd yer alıyor. Korkusuz performansları ve gözü kara dürüstlüğüyle tanınan Gadd, karakterinin karanlık ve çarpık zihninde gezinirken olağanüstü bir performans sergiliyor. Her sahnede izleyicileri takıntı labirentinin daha da derinlerine çekiyor ve çılgınlığa doğru gidişini izlerken onları koltuklarının kenarında bırakıyor. 

Richard Gadd

Gadd'ın karşısında Jessica Gunning var; hassas kadın tasviri, her insan etkileşiminin yüzeyinin altında yatan kırılganlığı unutulmaz bir şekilde hatırlatıyor. Gunning, incelikli performansıyla sağlıksız bir takıntının pençesine düşmüş bir kadının acısını ve kafa karışıklığını yakalıyor. Her hareketi kontrolü dışındaki güçler tarafından manipüle ediliyor. Kadroyu tamamlayan diğer isim ise varlığı seriye ilave bir karmaşıklık katan Nava Mau. Gelişmekte olan dramın kilit oyuncularından biri olan Mau'nun karakteri hem katalizör hem de sırdaş olarak hizmet ediyor. Gerilim arttıkça ve riskler arttıkça güdüleri gizemle örtülüyor. 

Baby Reindeer, özünde kontrolsüz takıntıların tehlikeleri ve insan ilişkilerinin kırılgan doğası hakkında uyarıcı bir hikaye. Seri, sürükleyici anlatımı ve zorlayıcı karakterleri aracılığıyla güç, kontrol temalarını ve aşk ile manipülasyon arasındaki bulanık çizgileri araştırıyor.  Hikaye ilerledikçe izleyiciler insan doğasının karanlık yönleriyle ilgili rahatsız edici gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalıyor ve bu da onları kendi gerçeklik algılarını sorgulamaya bırakıyor.

#6 RIPLEY

RIPLEY

Netflix'in en yeni gerilim dizisi RIPLEY, izleyicilere aldatma, ayrıcalık ve mükemmel yaşam arayışının dünyasına heyecan verici bir yolculuk vaat ediyor. Beğenilen Steven Zaillian tarafından yaratılan, Patricia Highsmith'in ikonik romanlarının bu uyarlaması, izleyicilere dinamik Andrew Scott'ın canlandırdığı esrarengiz ve ahlaki açıdan belirsiz karakter Tom Ripley'i tanıtıyor.

Dizinin merkezinde, İtalya'da olağanüstü bir işe girdiğinde kendisini zengin ve güçlülerin zengin dünyasında bulan karizmatik bir dolandırıcı Tom Ripley yatıyor. Tom, yüksek sosyetenin karmaşık ağında gezinirken, arzuladığı hayata ulaşmak için yalanlardan, aldatmacadan ve manipülasyondan oluşan karmaşık bir doku örmesi gerektiğini fark eder. Scott'ın büyüleyici performansı, Ripley karakterine derinlik ve karmaşıklık katıyor. Scott'a, Ripley'in yörüngesine çekilen zengin mirasçı Marge Sherwood'u canlandıran yetenekli Dakota Fanning katılıyor. Ripley'in aldatma ağına karışan Marge, seriye bir kırılganlık ve entrika unsuru katıyor. Kadroyu tamamlayan ise çekici ve kaygısız playboy Dickie Greenleaf'i canlandıran Johnny Flynn, seriye ilave bir karmaşıklık katmanı katıyor. Ripley'in birincil hedefi ve takıntısının nesnesi olan Flynn'in performansı, Dickie'nin manyetik cazibesinin yanı sıra ilişkilerinin yüzeyinin altında kaynayan gerilim ve rekabeti de yansıtıyor.

RIPLEY özünde bir kimlik, hırs ve bireylerin arzularını gerçekleştirmek için kat edecekleri mesafenin öyküsü. 1950'lerin İtalya'sının fonunda geçen dizi, sınıf, ayrıcalık ve Amerikan rüyasının baştan çıkarıcı cazibesi temalarını araştırıyor. Ripley, zengin elitlerin dünyasının derinliklerine indikçe, eylemlerinin sonuçlarıyla yüzleşmeli ve seçimlerinin ahlaki belirsizliğiyle boğuşmalıdır.

#7 Heartbreak High

Heartbreak High

Heartbreak High'la ergenliğin dramını, tutkusunu ve kaygısını yeniden yaşamaya hazır olun. Hannah Carroll Chapman tarafından yaratılan, sevilen Avustralya dizisinin bu modern yeniden uyarlaması, ilgi çekici karakterleri, ilişkilendirilebilir hikayeleri ve eskimeyen temalarıyla izleyicileri büyülemeyi vaat ediyor.

Heartbreak High'ın ın kalbinde, Hartley Lisesi öğrencileri arasındaki karmaşık ilişkiler ve ittifaklar ağını açığa çıkaran kışkırtıcı bir duvar çizimi yer alıyor. Yetenekli Ayesha Madon'un canlandırdığı Amerie'nin çizimin arkasındaki sanatçı olduğu ortaya çıktığında, eylemlerinin etkileri ve sonuçlarıyla yüzleşmek zorunda kalır. Sırlar açığa çıkarken ve arkadaşlıklar sınanırken, Amerie kendini bir dram ve duygu kasırgasının içinde bulur.

Madon'a Amerie'nin yakın arkadaşı ve sırdaşı Daniel rolüne özgünlük katan James Majoos da katılıyor. Daniel kendi şeytanlarıyla boğuşurken ve gençlik yaşamının karmaşıklıklarıyla baş etmeye çalışırken Majoos, ergenliğin zorluklarını ve zaferlerini dürüstlük ve kırılganlıkla yakalayan incelikli bir performans sunuyor. Kadroyu tamamlayan diğer isim ise Lily rolüyle seriye merak ve gizem katan Chloe Hayden. Lily, duvar çizimi olayının sonuçlarıyla uğraşırken, Hayden'ın performansı, arkadaşlığın, ihanetin ve kendini keşfetmenin karmaşıklıkları arasında gezinirken parlıyor.

Heartbreak High, özünde çalkantılı bir dünyada büyümenin sevinçlerini ve acılarını araştıran bir büyüme hikayesidir. Hartley Lisesi'nin arka planında geçen dizi, her biri kendi şeytanlarıyla mücadele eden ve dünyadaki yerlerini arayan çeşitli karakterlerin hayatlarını araştırıyor. İlk aşklardan kırık kalplere, arkadaşlıktan ihanete kadar dizi, ergenliğin ham duygularını ve evrensel deneyimlerini özgünlük ve dokunaklılıkla yakalıyor.

#8 Files of the Unexplained

Files of the Unexplained

Netflix'in heyecan verici yeni belgesel dizisi Files of the Unexplained ile gizemli, tuhaf ve açıklanamaz olayların dünyasına dalmaya hazırlanın. Bilinmeyene dair bu tüyler ürpertici keşifte izleyiciler, sayısız gizemli karşılaşma, tuhaf kaybolmalar ve rasyonel açıklamalara meydan okuyan korkunç olaylar arasında bir yolculuğa çıkıyor. Bu belgeselin kalbinde şimdiye kadar kaydedilen en kafa karıştırıcı olaylardan bazılarına ışık tutan sürükleyici araştırmacı belgesellerden oluşan bir koleksiyon yer alıyor. Tanımlanamayan uçan nesnelerin görülmesinden efsanenin derinliklerinden yaratıklarla karşılaşmalara kadar her bölüm, bu esrarengiz olayları çevreleyen kanıtları, tanıklıkları ve teorileri derinlemesine araştırıyor.

Bu gizemleri çözme görevinin başında, gerçeğin amansız arayışı onları insan bilgisinin en uzak noktalarına ve ötesine götüren cesur araştırmacılar ve uzmanlardan oluşan bir ekip var. Röportajlar, arşiv görüntüleri ve son teknoloji analizler yoluyla gizli gerçekleri ortaya çıkarıyor, aldatma ağlarını çözüyor ve gölgelerde gizlenen karanlığa ışık tutuyorlar.

Bermuda Şeytan Üçgeni'nden Loch Ness Canavarı'na, perili evlerden hükümetin örtbas etmelerine kadar Files of the Unexplained gerçeği arayışında çevrilmemiş taş bırakmıyor. Büyüleyici hikaye anlatımı, çarpıcı görseller ve uzman analizleriyle dizi, her şeyin mümkün olduğu ve hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığı bir dünyaya büyüleyici bir bakış sunuyor.

#9 Testament: The Story of Moses

Testament: The Story of Moses

Netflix'in belgesel drama dizisi Testament: The Story of Moses, izleyicilere tarihin en ikonik figürlerinden birinin hayatı ve mirasına dair büyüleyici bir yolculuk sunuyor. Musa'nın prens, peygamber ve lider olarak olağanüstü yolculuğunu anlatan bu aydınlatıcı dizi, ilahiyatçılardan ve tarihçilerden bilgiler sunarak mitin arkasındaki adama ve onun mirasının kalıcı etkisine ışık tutuyor.

Dizinin kalbinde, antik dünyayı benzersiz beceri ve özgünlükle hayata geçiren yıldız oyunculardan oluşan bir kadro yer alıyor. Topluluğun başında efsanevi Charles Dance, etkileyici duruşu ve büyüleyici performansıyla Musa rolüne hayat veriyor. Dance, Mısır'ın bir prensi olarak mütevazı başlangıcından halkının kehanet liderine dönüşmesine kadar Musa'nın karakterinin karmaşıklıklarını zarafet ve derinlikle yakalıyor. Opposite Dance, Musa'nın sırdaşı ve danışmanını canlandıran Clarke Peters diziye derinlik katıyor. Peters, sıcaklığı ve bilgeliğiyle hikayeye bir özgünlük duygusu katıyor; özgürlük ve aydınlanma arayışı içinde çölde yolculuk yapan Musa ve takipçilerinin karşılaştığı zorluklara ve zaferlere ışık tutuyor. Kadroyu tamamlayan diğer isim ise çok yönlü performanslarıyla Musa'nın dünyasındaki ses ve bakış açılarının çeşitliliğini yakalayan Avi Azulay. Azulay'ın firavunlardan rahiplere kadar sayısız karakteri canlandırması, anlatıya zenginlik ve doku katarak izleyicileri eski Mısır ve ötesinin canlı dokusuna kaptırıyor.

Çarpıcı görselleri, ilgi çekici hikaye anlatımı ve muhteşem performanslarıyla Testament: The Story of Moses kesinlikle her kökenden ve inançtan izleyiciyi büyüleyecek. İster sıkı bir takipçi ister sıradan bir gözlemci olun bu dizi geçmişin gizemlerine ve tarihin en ikonik figürlerinden birinin kalıcı mirasına büyüleyici bir bakış sunuyor.

#10 I Woke Up A Vampire

I Woke Up A Vampire

Sıradan ile sıra dışı olanı harmanlayan büyüleyici yeni seriye dişlerinizi batırmaya hazırlanın. Netflix'in Thomas W. Lynch tarafından yaratılan I Woke Up A Vampire filmi, izleyicileri 13. doğum gününde sıradan bir genç olmadığını, yarı insan olduğunu keşfeden genç bir kız olan Carmie'nin dünyasına heyecan verici bir yolculuğa çıkarıyor. Carmie, yeni keşfettiği kimliğiyle ve onunla gelen efsanevi güçlerle boğuşurken, doğaüstü ve sıradan olanın çarpıştığı bir dünyada ergenliğin zorluklarıyla başa çıkıyor.

Serinin merkezinde Carmie rolüne derinlik ve kırılganlık katan Kaileen Chang yer alıyor. Yarı insan, yarı vampir melezi olan Carmie, bir yandan ikili doğasını dengelemeye çalışırken bir yandan da gençlik yaşamının karmaşıklıkları ile baş etmeye çabalıyor. Chang'ın performansı, genç bir kızın kimlik, aidiyet ve kabullenme sorunlarıyla uğraşırken doğaüstü mirasıyla yüzleşmesinin iç kargaşasını ve çatışmasını yansıtıyor.  Chang'ın karşısında Carmie'nin en iyi arkadaşı ve sırdaşı Jake'i canlandıran Niko Ceci yer alıyor. Jake, sarsılmaz sadakati ve sarsılmaz desteğiyle, yeni keşfettiği güç ve sorumlulukların getirdiği zorluklarla mücadele ederken Carmie'nin yanında duruyor. İki karakter kendini keşfetme ve macera dolu bir yolculuğa çıkarken Ceci'nin canlandırması arkadaşlıklarına derinlik ve özgünlük katıyor. Kadroyu tamamlayan diğer isim ise Carmie'nin akıl hocası ve rehberi Vlad'ı canlandıran Zebastin Borjeau, seriye ek bir gizem ve entrika katıyor. Yüzyılların bilgeliğine sahip deneyimli bir vampir olan Vlad, Carmie'ye güçlerini kullanmayı ve doğaüstünün tehlikeli dünyasında gezinmeyi öğrenirken rehberlik ve destek sunuyor. 

İlgi çekici hikayesi, ilgi çekici karakterleri ve çarpıcı görselleriyle I Woke Up A Vampire'ın her yaştan izleyiciyi büyüleyeceği kesin.  İster doğaüstü dramaların hayranı olun ister sadece içine dalacağınız heyecan verici yeni bir dizi arıyor olun, bu dizi heyecan, kahkaha ve birçok sürpriz sunmayı vaat ediyor.

Doğaüstü gerilimlerden tarihi dramalara kadar en çok beğenilen bu 10 Netflix dizisi, her izleyiciye bir şeyler sunarak ilgi çekici hikayeleri, karmaşık karakterleri ve düşündürücü temalarıyla izleyicileri büyülüyor. Yani ister gizem ister romantizm, ister nabzınızı yükselten aksiyon havasında olun, Netflix'te sizi saatlerce eğlendirecek bir dizi mutlaka vardır!

Peki sizin son zamanlarda en sevdiğiniz Netflix dizisi hangisi? Cevaplarınızı merakla bekliyoruz. Bir sonraki yazımızda görüşmek dileğiyle :)

Bir Cevap Yazın

*E-Posta adresiniz gösterilmez.

Oturum Aç

Şifremi Unuttum

İçeriği Şikayet Et